avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Testna izkušnja s Hyundai Kono

Testna izkušnja s Hyundai Kono - Avtohiša Zalar

Testna izkušnja s Hyundai Kono

Potovanje s Hyundai Kono je resnično doživetje. Ta kompaktni SUV združuje udobje, zmogljivost in inovacije, kar vam omogoča, da se sprostite in uživate v vsakem trenutku na cesti. Ko sedite za volanom, vas bo presenetila njegova odzivnost in agilnost, kar omogoča lahkotno vožnjo po mestnih ulicah in avtocestah. Hkrati pa vam bo aktivni tempomat in prilagajanje hitrosti glede na omejitve olajšalo vožnjo.
Kona vas ne bo razočarala niti pri udobju. Prostorna notranjost omogoča udobno namestitev potnikov in prtljage, medtem ko kakovostni materiali in napredni dodatki zagotavljajo vrhunsko vozno izkušnjo. Z najnovejšimi tehnološkimi funkcijami, vključno z naprednim infotainment sistemom in varnostnimi sistemi, boste vedno povezani in varni na poti.
Zanesljiv pogon in odlična stabilnost vam omogočata brezskrbno vožnjo, ne glede na vremenske razmere ali teren. Ta avto je idealen sopotnik za vaše avanture, ki jih boste želeli doživeti znova in znova. Hkrati pa vam domet polne baterije omogoča zelo dolgo pot brez skrbi za iskanje polnilnic.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo