avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

banner kje se nahajamo
banner kje se nahajamo mobile

Kje se nahajamo

PRODAJNO SERVISNI CENTER HYUNDAI – AVTOHIŠA ZALAR se nahaja v bližini regionalne ceste Ljubljana – Kočevje v kraju Male Lašče.

Naslov PE Male Lašče

Male Lašče 105, 1315 Velike Lašče

V SMERI IZ KOČEVJA… ?️

V smeri iz Kočevja proti Ljubljani peljete po omenjeni regionalni cesti. Naprej od Velikih Lašč opazite obcestno oznako kraja Male Lašče. Takoj po tej oznaki zapeljete desno in prvo ulico spet desno. Pred poslovnim objektom vam modro-bele zastave Hyundai povedo, da ste prišli na pravo lokacijo.

V SMERI IZ LJUBLJANE… ?️

V smeri iz Ljubljane se peljete skozi kraje Lavrica, Škofljica, Pijava Gorica, Turjak in Rašica, kjer je bencinska črpalka Petrol. Naslednji kraj so Male Lašče. Ob cerkvici (ki stoji ob desni strani ob regionalni cesti) zavijete na levo in v prvo ulico desno.

Na voljo smo vam vsak delovni dan med 8. in 18. uro, servisni del le do 16.ure.

Salon vozil in prodaja rabljenih vozil sta odprta tudi ob sobotah med 08. in 12. uro.

Naš center je po zaslugi zastav in naše značilne zunanjosti lepo viden tudi iz regionalne ceste. Vsem našim strankam je na voljo veliko brezplačno parkirišče. Na voljo imamo kar nekaj nadomestnih vozil (za izposojo se dogovorite pred prihodom).

Ob nedeljah in praznikih je prodajno servisni center Avtohiša Zalar zaprt. Servisni del je zaprt v času kolektivenga letnega dopusta v prvi polovici avgusta.