avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

banner predstavitev podjetja
banner predstavitev podjetja mobile

Predstavitev podjetja

Nekaj besed o nas.

Smo avtohiša s kar 5 zvezdicami, ki pričajo o našem kvalitetnem delu skozi vsa leta obstoja!

V naravnem okolju, v prelepi naravi, na stičišču Dolenjske in Notranjske, pa vendar le nekaj kilometrov iz južnega dela Ljubljane, vam na področju ponudbe novih in rabljenih vozil ter servisa želimo ponuditi nekaj več.

Naše dolgoletne izkušnje in strokovnost nam omogočajo veliko širino našega dela. Za vas vedno najdemo optimalno ponudbo. Naša obravnava je v prvi vrsti individualna. V naši regiji smo eden vodilnih trgovcev za nova vozila. S ponosom zastopamo visokotehnološko in moderno znamko vozil Hyundai.

Znamka Hyundai je ena izmed vodilnih avtomobilskih znamk na svetu. Dobro je poznana po modelih na katere prisega že mnogo zadovoljnih uporabnikov.

Znamko Hyundai vse bolj odlikuje prosperiteta na področjih hibridnih in električnih vozil. Zahvaljujoč začetkom podznamke IONIQ imamo na voljo dovršena vozila s popolnoma električnim pogonom, katerih razsežnosti v občutku vožnje so izredne. O tem se lahko seveda sami prepričate, saj imamo za vas na voljo testna vozila.

Poleg znamke Hyundai smo specialisti za vozila Opel že od leta 2000. Servisiramo tudi ostala vozila priznanih avtomobilskih znamk.

Tukaj smo za vas v Malih Laščah v prijetnem okolju. Naš prodajno-servisni center družinskega podjetja se razprostira v dveh etažah s sprejemno pisarno v sosednjem objektu. Na naši lokaciji nikoli ne boste imeli težav s parkiranjem, saj razpolagamo s 4.000 kvadratnimi površinami parkirnih mest. V vse naše prostore imajo možnost dostopa invalidi.

V našo hišo vabimo vse tiste, ki jih pritegnejo novosti s področja vozil, ob aktualnih akcijah in raznih finančnih rešitvah, verjamemo, da so le ta dosegljiva vsakomur. Za tiste, ki iščete rabljeno vozilo po konkurenčni ceni, strokovno tehnično pregledana, ste našli pravi naslov. Obsežna zaloga odličnih vozil je vedno na voljo, tako da boste z lahkoto našli ravno takšno vozilo, ki je primerno za Vas.

Naš prodajno-servisni center se pohvali s popolno storitvijo na prodajnem, kot tudi na poprodajnem področju. S tem dokazujemo, da vam »vse na enem mestu« prihrani prenekatero uro. In ker je čas denar, nam do danes zaupa že lepo število naših stalnih obiskovalcev. Tisti, ki se vozijo v naših vozilih, kot tudi tisti, ki jih je naša servisna storitev prepričala o strokovnosti, ažurnosti in prilagodljivosti.

Play Video

Naj bo servis, nakup vašega vozila vaše nepozabno in sproščujoče doživetje!

Peta zvezdica naše hiše je prelepa naša okolica, ki jo krasijo griči in vrtače, potočki, ponikovalnice. Čudovita pokrajina ki je mojstrsko obdelala voda kraškega sveta.

Poleg našega parkirišča po nekaj metrih od naše lokacije najdete potoček Smrečnik, kjer lahko v najbolj vročih dneh začutite svežino in zrak napolnjen s kisikom. Potoček v naši neposredni bližini izvira in nato tudi kmalu ponikne. Voda v poku je izjemno čista, saj v njem domujejo potočni raki. 500 metrov stran je drugi potoček v manjši globeli, ki dan vidi le kakih 15 metrov.

Obe lokaciji sta poleti hladni in prijata kot osvežitev. Za daljše sprehode imamo na voljo kar nekaj poti v naši bližnji in širši okolici. Verjamemo, da se boste pri nas počutili lepo.

Play Video