avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

servis osebnih vozila banner
servis osebnih vozila mobile

Servis osebnih vozil

Zanesljivost je naša prednost

Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar se da najboljšem stanju, ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu. Smo izkušeni serviserji za vozila Hyundai. Več kot 20 let smo specializirani za servis osebnih vozil Opel. Vzdržujemo tudi ostale znamke osebnih in lahkih dostavnih vozil.

Za vozila Hyundai smo pooblaščeni partner tako za prodajo novih vozil kot tudi za servis osebnih vozil.

Naša ekipa se odlikuje s tradicijo, po svojih dolgoletnih izkušnjah, zanesljivosti in strokovnosti. Poleg tega ste lahko prepričani v prijazen sprejem in profesionalno opravljene servisne in prodajne storitve. Delamo z najsodobnejšo opremo. Neprestano se udeležujemo izobraževanj in specializacij iz različnih področjih servisnih sklopov. Pri delu uporabljamo specialna orodja in naprave z računalniško diagnostiko ter tako poskrbimo za kakovostno opravljene storitve, za vašo varnost in Vaše dobro počutje v vozilu.

Potrebujete servis?
Pišite nam!

Za več informacij lahko povprašate preko forme ali na servis@avtohisa-zalar.si, +386 (0)1 7881 999 ali +386 (0) 41 611 920.

Na omenjene kontakte se lahko naročite na servis Vašega vozila, v primeru, da je vaše vozilo poškodovano ali v okvari.

V naši ponudbi je dodatna oprema s poudarkom na praktičnosti uporabnika vozila. Lahko seveda nakupite nadomestne dele in avto kozmetiko za vsakdanjo domačo rabo.

Pomembno!
Vedno bolj tehnologija napreduje, vedno bolj je pomembno, da se vozila vzdržujejo strokovno.

Avtomobili že dolgo niso več narejeni iz nekaj osnovnih sklopov, temveč iz cel kup prepletenih sklopov, ki delujejo povezovalno in odvisno drug od drugega. Ob servisni storitvi, ki jo opravite pri nas, Vam vedno naložimo novo programsko opremo, ki praviloma pripomore k boljšem izkoristku, manjši porabi goriva, nižjemu onesnaževanju ter boljši samokontroli vozila, posledično k večjemu vašemu udobju, ko vozilo uporabljate.

Brez stalnih izobraževanj zaposlenih, nenehnemu vlaganju v specialna in ostala orodja to ne bi bilo možno. Zelo je pomembno kdo vam opravi servis vozila.