avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

rabljena vozila
rabljena vozila mobile

Najboljša pot do odličnega avtomobila!

Na naši lokaciji v Malih Laščah Vam ponudimo nakup najrazličnejših vozil.

Za vsa naša rabljena vozila vam garantiramo in jamčimo z našim servisom s več kot 30 letnimi izkušnjami.

Nabor naših rabljenih vozil je najbolj pogosto sestavljen iz vozil, ki jih odkupimo od lastnikov, ki običajno kupijo novo vozilo in svoje rabljeno vozilo oddajo pri nas v račun. Posebej ponosni smo na odlično vzdrževana rabljena za vozila, ki imajo le nekaj let, malo prevoženih kilometrov, so v vrhunskem stanju. S pomočjo fleksibilnih financiranj si takšno vozilo lahko kupi vsak. Kot predlog, vaše dosedanje vozilo je lahko polog pri nakupu drugega rabljenega vozila.

Seveda imamo poleg ponudbe “Staro za novo” možen nakup rabljenega vozila po sistemu “Staro za staro”. Na vašo željo vam bomo pripravili finančno konstrukcijo nakupa in financiranje po vaši meri za katerokoli vozilo. Vozilo vam tudi zavarujemo. Da bo za vas nakup rabljenega vozila čim bolj enostaven, vam bomo pomagali skozi ves postopek, vse do registracije. Od izvedbe financiranja vašega vozila, do zavarovanja in same registracije. Vaša naloga bo le, da se brezskrbno odpeljete.

V kolikor vozila še nimate, ste na pravi spletni strani. Vabimo Vas k ogledu naše zaloge rabljenih vozil. Pri nas ste vedno dobrodošli!

Ugodne finančne rešitve za vsakogar

summit logo
skb logo

Financiranje vozila je pomemben steber pri nakupu vozila. Primerno mora biti vašim kratkoročnim in dolgoročnim planom. Finančni produkti finančnih institucij, ki jih zastopamo imajo veliko možnosti in načinov financiranja. Za nekoga je primerno financiranje na samo nekaj obrokov plačila, za drugega pa obdobje dvanajstih let.

Seveda je način financiranja odvisen tudi od samega vozila, predvsem od starosti le tega. Za vas imamo na izbiro potrošniški kredita in finančni leasing..

Za več dodatnih informacij vozil smo Vam na voljo na +386 (0) 40 490 070 ali prodaja@avtohisa-zalar.si.