avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Aktivni tempomat

Aktivni tempomat - Avtohiša Zalar

Aktivni tempomat

Aktivni tempomat je inovativna funkcija, ki revolucionira način dolgih voženj. Ta napredni sistem vam omogoča, da ohranjate želeno hitrost in varno razdaljo med vozili, hkrati pa prilagaja hitrost glede na prometne razmere.

Z uporabo naprednih senzorjev in kamer aktivni tempomat nenehno spremlja promet okoli vas. Ko zazna vozilo pred vami, sistem samodejno prilagodi hitrost, da ohranja varno razdaljo. Poleg tega lahko aktivni tempomat samodejno ustavi ali pospeši vozilo, odvisno od hitrosti prometa, kar vam omogoča bolj sproščeno in varno vožnjo.

Aktivni tempomat je še posebej koristen na dolgih poteh, kjer lahko vozniki hitro postanejo utrujeni in izgubijo koncentracijo. Ta funkcija vam omogoča, da se osredotočite na vožnjo in uživate v potovanju, ne da bi se morali nenehno ukvarjati s prilagajanjem hitrosti.

S Hyundaijevim aktivnim tempomatom boste doživeli novo raven udobja in varnosti na cesti, ki vam omogoča, da se osredotočite na uživanje v vožnji in ne na prometne razmere.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo