avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Električna vozila Hyundai

Električna vozila Hyundai - Avtohiša Zalar

Predstavljamo vam električna vozila Hyundai: IONIQ 6, IONIQ 5 in Kona EV

Z električnimi vozili postaja prihodnost vožnje čedalje bolj zelena in trajnostna. Hyundai, vodilno podjetje na področju električne mobilnosti, je predstavilo tri izjemne modele: IONIQ 6, IONIQ 5 in Kona EV.

IONIQ 6 je naslednja stopnja v električni revoluciji, združuje vrhunsko oblikovanje z napredno tehnologijo. S svojim elegantnim videzom in zmogljivostjo na cesti poudarja Hyundaijevo zavezanost k trajnostni mobilnosti.

IONIQ 5 je prava ikona električne mobilnosti, ki združuje retro videz s sodobnimi inovacijami. Z izjemno zmogljivostjo in dolgim dosegom boste lahko premagovali vsakodnevne izzive z lahkoto, ne da bi pri tem škodovali okolju.

Kona EV pa je kompaktni SUV, ki ponuja udobje in praktičnost električne vožnje. Z inteligentno zasnovo in naprednimi funkcijami je idealen sopotnik za mestne ulice ali avanturistične izlete v naravo.

Z vsemi temi modeli Hyundai postavlja nove standarde električne mobilnosti in spreminja način, kako dojemamo vožnjo. Zdaj je čas, da se pridružite prihodnosti in odkrijete vse, kar električna mobilnost lahko ponudi.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo