avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Oprijem vozila / traction

Oprijem vozila / traction - Avtohiša Zalar

Oprijem vozila / traction

Oprijem vozila je ključnega pomena za varno in udobno vožnjo v različnih vremenskih razmerah in terenih. Hyundai se zaveda pomembnosti tega vidika in ponuja številne napredne funkcije za izboljšanje oprijema na cesti in terenu.

Funkcija snega omogoča avtomobilu, da se učinkovito premika po zasneženih in poledenelih cestah. Sistem prilagodi delovanje motorja, zavornega sistema in ostalih komponent vozila, kar zagotavlja večjo stabilnost in nadzor v zahtevnih zimskih razmerah. To vozniku omogoča bolj samozavestno vožnjo in zmanjšuje tveganje za zdrse.

Blatna funkcija je namenjena vožnji po spolzkih in blatnih terenih, kjer je oprijem vozila še posebej pomemben. Hyundai vozila so opremljena s sistemom, ki prilagaja navor motorja, zavorni sistem in elektronske sisteme za nadzor stabilnosti, kar omogoča vozniku, da se učinkovito premika skozi težavne razmere.

Funkcija peska je zasnovana za vožnjo po mehkih in peščenih terenih. Sistem prilagodi delovanje vozila, da se prepreči zdrsa in zagotovi stabilno vožnjo tudi na teh zahtevnih površinah. S tem vozniku omogoča raziskovanje in premagovanje izzivov na terenu s polno samozavesti in brezskrbnosti.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo