avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Hyundai i10 N-line

Hyundai i10 N-Line

Hyundai i10 N-line

Hyundai i10 N-Line je več kot le mestni avtomobil – je simbol športnosti, sloga in inovacij. Združuje dinamičen videz s sodobno tehnologijo in zmogljivostjo, kar ga dela edinstvenega med konkurenti. Ne glede na to, ali iščete urbano eleganco ali športno izkušnjo, Hyundai i10 N Line vam bo zagotovo pri srcu.

Slog, ki navdušuje

Hyundai i10 – Line predstavlja popolno kombinacijo športnega videza in elegantne oblike. Opremljen je z dinamičnimi detajli, ki vključujejo športne odbijače, črno obarvane obloge in ekskluzivna N Line platišča. Notranjost sledi zunanjemu slogu s športnimi sedeži, rdečimi detajli in sodobnimi dodatki, ki dodajo piko na i.

Dinamična zmogljivost

Poleg svojega privlačnega videza Hyundai i10 N-Line navdušuje tudi s svojo zmogljivostjo na cesti. Opremljen je z agilnim motorjem, ki omogoča odzivno vožnjo v mestnem okolju in na avtocesti. N-Line vzmetenje in natančno uglašeno krmiljenje pa zagotavljata izjemno vozno izkušnjo, ki vas bo navdušila.

Inovativne funkcije

Hyundai i10 N-Line ni le lep na pogled, ampak je tudi pameten in inovativen. Z integriranim infotainment sistemom, brezžičnim polnjenjem pametnih telefonov in naprednimi varnostnimi funkcijami vas bo navdušil na vsakem koraku. Sistem za samodejno zaviranje v sili, sistem za prepoznavanje prometnih znakov in sistem za opozarjanje na mrtvi kot so le nekatere od funkcij, ki prispevajo k varni in udobni vožnji.

Pripravljeni na testno vožnjo?

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo