Oglejte si končni produkt sodelovanja med Avtohišo Zalar in Flipping Art!

Mladi športniki so zelo pomembni, saj močno doprinesejo k sami prepoznanvosti naše male pokrajine. Še bolj pomembno pa je, da mlade športnike, ki še niso tako uveljavljeni podpiramo in jim tudi pomagamo. Za mladima talentoma Flipping Art, ki se ukvarjata z akrobatsko atletiko, je že veliko izkušenj kljub njuni mladosti. Ker pa je vsaka pot do zvezd trnova, smo jim del njune poti tudi pri Avtohiši Zalar bili v podporo. 

V Avtohiši Zalar stremimo k temu, da podpiramo športnike.

Za tiste, ki še ne veste: Flipping Art sestavljata dva talentirana fanta – Tim Nuč in Luka Avguštin. Sta mlada samouka akrobata iz Slovenije z zanimivim programom in svojo lastno akrobatsko šolo. Pravita, da so njune prednosti zagotovo to, da imata profesionalen pristop in zagotovita dramatično, elegantno ter nevarno akrobatsko predstavo. Izkoristita lahko vsako okolico za izjemen oder!

Z njima smo že večkrat sodelovali in tokrat je kot plod sodelovanja nastal spodnji videoposnetek. Vabimo vas, da si ga ogledate!

Preberite lahko tudi prispevek: Avtohiša Zalar in Flipping Art

Njuna spletna stran: Flipping Art

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.