avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Flipping Art in Avtohiša Zalar: z roko v roki!

Flipping Art in Avtohiša Zalar: z roko v roki!
Avtohiša Zalar in Flipping Art

Dva talentirana fanta Tim Nuč in Luka Avguštin, ki delujeta pod imenom Flipping Art sta pri Avtohiši Zalar prevzela svoje novo prevozno sredstvo. Odlično sodelovanje pod sloganom ”z roko v roki” je vsekakor dobrodošlo, saj je avtomobil v teh časih nekaj nujnega, Opel Adam pa bo poskrbel, da bosta na nastope prišla hitro, zanesljivo in predvsem vedno!

Po prevzemu vozila Opel Adam sta nam postregla s prikazom parih akrobacij, nad katerimi je bil navdušen cel kolektiv Avtohiše Zalar! Seveda pa ni šlo brez fotografiranja in kratkega videoposnetka, ki si ga lahko ogledate spodaj!

Flipping Art Slovenija ima talent, Tim Nuč, Luka Avguštin

Tim Nuč in Luka Avguštin zase pravita, da sta uniaktna, drzna, izkušena in znata pri gledalcih pričarati tisti nepozabni ”wow” efekt. Pri Avtohiši Zalar smo jim ob prevzemu čestitali in jim zaželeli še veliko varnih kilometrov in predvsem čudovitih nastopov.

avtohisa zalar flipping art slovenija ima talent 15
Kolektiv Avtohiša Zalar jima želi še več uspeha

Pogumen duo, Flipping Art se morda spomnite tudi iz tekmovanja Slovenija ima talent, kjer sta bila označena tudi kot ”akcijska junaka”. Prvič sta bila na tekmovanju Slovenija ima talent leta 2016, potem pa sta se uddeležila tekmovanja hrvaški Supertalent, kjer sta dosegla izjemno 6. mesto med izjemno konkurenco. Postregla sta z zanimivo in napeto točko, ki je marsikomu gledalcu vzela dih.

Akrobatika velja za zelo zahteven šport, zato lahko Timu in Luki le čestitamo za vse uspehe! Za več informacij si lahko ogledate njuno spletno stran. 

Kolektiv Avtohiše Zalar

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo