Avtohiša Zalar in Flipping Art

Dva talentirana fanta Tim Nuč in Luka Avguštin, ki delujeta pod imenom Flipping Art sta pri Avtohiši Zalar prevzela svoje novo prevozno sredstvo. Odlično sodelovanje pod sloganom ”z roko v roki” je vsekakor dobrodošlo, saj je avtomobil v teh časih nekaj nujnega, Opel Adam pa bo poskrbel, da bosta na nastope prišla hitro, zanesljivo in predvsem vedno!

Po prevzemu vozila Opel Adam sta nam postregla s prikazom parih akrobacij, nad katerimi je bil navdušen cel kolektiv Avtohiše Zalar! Seveda pa ni šlo brez fotografiranja in kratkega videoposnetka, ki si ga lahko ogledate spodaj!

 

 

Flipping Art Slovenija ima talent, Tim Nuč, Luka Avguštin

Tim Nuč in Luka Avguštin zase pravita, da sta uniaktna, drzna, izkušena in znata pri gledalcih pričarati tisti nepozabni ”wow” efekt. Pri Avtohiši Zalar smo jim ob prevzemu čestitali in jim zaželeli še veliko varnih kilometrov in predvsem čudovitih nastopov.

 

Kolektiv Avtohiša Zalar jima želi še več uspeha

Pogumen duo, Flipping Art se morda spomnite tudi iz tekmovanja Slovenija ima talent, kjer sta bila označena tudi kot ”akcijska junaka”. Prvič sta bila na tekmovanju Slovenija ima talent leta 2016, potem pa sta se uddeležila tekmovanja hrvaški Supertalent, kjer sta dosegla izjemno 6. mesto med izjemno konkurenco. Postregla sta z zanimivo in napeto točko, ki je marsikomu gledalcu vzela dih.

Akrobatika velja za zelo zahteven šport, zato lahko Timu in Luki le čestitamo za vse uspehe! Za več informacij si lahko ogledate njuno spletno stran. 

Kolektiv Avtohiše Zalar

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.