Vsem obiskovalcem in našim strankam omogočamo, da lahko na enem mestu opravijo vse, kar je povezano z nakupom in vzdrževanjem vozila.

Naša pestra ponudba servisnih in prodajnih storitev obsega:

SERVIS VOZIL

Redno servisiranje vozila je najpomembnejše za dolgo življenjsko dobo motorja. Smo zelo izkušeni pri delu z mehaniko vozil in z veseljem opravimo servis na katerikoli znamki avtomobila.

SERVIS AVTODOMOV

Redno servisiranje vozila je najpomembnejše za dolgo življenjsko dobo motorja. Imamo ustrezne delovne izkušnje in orodja, s pomočjo katerih vam odpravimo vsakršnjo napako na vašem avtodomu.

 

KOMBI SERVIS

Hitrost, zanesljivost in natančnost so vrline s katerimi odpravimo vse napake na lahkih dostavnih vozilih in kombijih v najkrajšem možnem času.

PRODAJA VOZIL

Iščete novo vozilo? Potem ste na pravem mestu. V naši pestri ponudbi rabljenih vozil vseh znamk boste zagotovo našli nekaj, kar bo ugodilo Vašim potrebam!

FINANCIRANJE VOZIL

Imate veliko željo po nakupu avtomobila, vendar nimate dovolj denarja za nakup željenega vozila? Ni panike, pri nas lahko uredite financiranje vozil, ki Vam omogoča brezskrben nakup in odplačevanje po Vaših merah.

ZAVAROVANJE VOZIL

Smo partner velike večine zavarovalnic, zato lahko pri nas uredite vse, med drugim tudi zavarovanje vozila po Vaših lastnih željah.

GARANCIJA VOZIL

Nakup rabljenega vozila pri nas Vam prinaša dodaten občutek varnosti pred nakupom. Na vsak avtomobil namreč dodelimo garancijo, katera krije odpravo napak na predpisane mehanske dele.

JAMSTVO VOZIL

Za odličen nakup brez kakršnihkoli skrbi, pa na določena rabljena vozila dodelimo tudi 2 letno jamstvo na motor, menjalnik in pripadajoče mehanske dele.

VULKANIZERSTVO

Predrta pnevmatika? Premontaža letnih in zimskih pnevmatik? Našli ste pravi naslov za vse vrste vulkanizerstvih storitev!

IZPOSOJA VOZIL

Bi se za vikend radi z družbo odpravili na izlet, vendar je Vaš avto premajhen? Nudimo ugoden najem novega Opel Vivara, v naši ponudbi vozil za najem pa imamo med drugim tudi nekaj osebnih vozil.

Pin It on Pinterest

Share This