avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Novi Hyundai Tucson – popolnoma nova generacija športnega terenca!

Popolnoma novi Hyundai Tucson 2021 je bil pravkar predstavljen in kot smo že predvidevali, nas je z velikim napredkom enostavno navdušil! Hyundai Tucson četrte generacije predstavlja oblikovalski jezik, imenovan Sensuous Sportiness. Opazili boste tudi povsem drugačen koncept sprednjih LED žarometov, imenovan Parametric Hidden Lights! Zelo opazna je razgibana oblika z izklesanimi potezami, ki se nadaljujejo po bočni strani terenca. Celoto zaključuje radikalno nov zadnji del s prepoznavnimi zadnjimi lučmi tehnologije LED ter agresiven difuzor z vidnimi izpušnimi cevmi.

Hyundai je tako več kot le uspešno predstavil enega izmed svojih najbolje prodajanih modelov, ki je obenem tudi eden vodilnih športnih terencev na slovenskem trgu. V zadnjih 16 letih so jih na vseh trgih skupno prodali več kot sedem milijonov, od tega v Evropi 1.4 milijona. Tucson v Slovenijo prihaja še letos!

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Nov eleganten slog v notranjosti

Radikalna nova genercija športnega terenca Hyundai Tucson se nadaljuje v kabini, kjer najdemo velik zaslon multimedijskega zaslona na dotik , ki mer kar 10,25 palcev. Hyundai je odstranil tudi tradicionalne tipke, kar pomeni, da je notranjost sedaj skorajda povsem digitalna. Veliko pozornosti si zaslužijo tudi povsem novi digitalni merilniki.

hyundai tucson novi 2021 2020 avtohisa zalar 6 1
2. Napredna ambientalna osvetlitev in velik prtljažnik

Hyundai je razvil povsem nov sistem ambientalne osvetlitve, ki je nameščen v večih delih armaturne plošče. Ta sistem ponuja 64 različnih barv in 10 stopenj svetlosti. Najdemo tudi brezžični polnilnik mobilnih naprav. Novi Hyundai Tucson v dolžino meri 4,5 metra, širok je 1,86 metra, v višino pa meri 1,65 metra (nekoliko je zrasel v vse smeri). Pri novem Tucsonu medosna razdalja znaša 2,68 metra, kar pomeni, da potnikom v drugi vrsti zagotavlja 2,6 centimetra dodatnega prostora za noge. Prostornina prtljažnika znaša 616 oziroma 1.725 litrov v primeru podrtih zadnjih sedežev.

3. Najnovejši motorji – bencin, dizel, hibrid in tudi priključni hibrid

Novi Hyundai Tucson vključuje izbiro najrazličnejših pogonskih sklopov. Hibridni pogonski sklop sestavlja 1.6 litrski bencinski T-GDI  z močjo 150 ali 180 konjev, ali pa dizelski motor CRDi s 136 konjskimi močmi. Hibridni pogonski sklop poleg omenjega bencinskega oziroma dizelskega motorja sestavlja tudi 44,2-kilovatni elektromotor in baterijo z veliko kapaciteto. Povezan je s šeststopenjskim ali sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom, moč pa se bo prenašala na sprednja ali na vsa štiri kolesa. S skupno močjo 230 konjskih moči bo to trenutno tudi najzmogljivejši pogonski sklop. Več podrobnosti o priključnem hibridu pa še ni znanih.

4. Izpopolnjena tehnologija

Hyundai Tucson je opremljen z vso najnovejšo tehnologijo in asistenčnimi sistemi, med drugim najdemo tudi sistem skoraj samodejne vožnje – na avtocesti Tucson sam pomaga zavijati in pred ovinki zmanjšuje hitrost. Povsem nova je tehnologija NFC. Prek te je mogoče kar s telefona odkleniti avto in zagnati motor, pa tudi upravljati klimatsko napravo z razdalje do 30 metrov.

hyundai tucson novi 2021 2020 avtohisa zalar 7
Hyundai Tucson

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili!

hyundai tucson novi 2021 2020 avtohisa zalar 13 1280x853 1

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo