avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Prenovljeni športnik Hyundai i30 N še bolj dinamičen!

Spoznajte prenovljeni Hyundai i30 N! Znamka trdi, da je bil avtomobil izboljšan s poudarkom na zmogljivosti, največja novost pa je vsekakor N DCT avtomatski menjalnik. Druge novosti so tudi nova 19-palčna aluminijasta platišča in N športna sprednja sedeža, ki omogočata nižjo maso vozila in posledično boljše vozne lastnosti. Seveda novi Hyundai i30 N veliko poudarka namenja tudi varnosti in povezljivosti. 

»Od prve predstavitve na trgu leta 2017 je športni Hyundai i30 N prejel več izjemnih ocen in nagrad. Vozniki, ki iščejo maksimalno zabavo v vožnji na cesti in na stezi, imajo zdaj z novim Hyundaijem i30 N še več zmogljivosti in drugih tehnologij, «je povedal izvršni podpredsednik Hyundaia Thomas Schemera. “Zlasti novi dizajn, nova platišča, N športna sedeža in novi osemstopenjski menjalnik z dvojno sklopko N DCT omogočajo Hyundai N doživetje bolj športno kot kdaj koli prej.”

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Vidno dinamična zunanjost

Kar se tiče sprememb na zunanjosti, ima novi i30 N popolnoma nove LED žaromete z dnevnimi lučmi v obliki črke V, nova odbijača tako spredaj kot zadaj in nove zadnje luči. Kupci lahko po novem izbirajo med sedmimi zunanjimi barvami: Performance Blue (ekskluzivno za modele Hyundai N), Polar White, Motor Red, Sunset Red, Shadow Grey, Dark Knight in Phantom Black. Serijska so 18-palčna aluminijasta platišča oziroma 19-palčna, če se odločite za paket Performance.

2021 hyundai i30n 2 1280x853 1
2. Velike spremembe v notranjosti

V notranjosti je sedaj ogrevan volanski obroč in ogrevani sprednji sedeži. Kar nekaj elementov je v barvi Performance Blue. Velika novost so tudi opcijski N športni sedeži, ki so za 2,2 kg lažji od običajnih. Narejeni so iz vrhunskega usnja in alkantare, na naslonu za glavo pa imajo taki sedeži osvetljeno oznako N. Multimedijski sistem z zaslonom velikim 10,25 palcev se ponaša z Apple CarPlay in Android Auto tehnologijo ter je na voljo z najnovejšo različico Bluelink sistema.

3. Hyundai i30 N – največja novost je N DCT avtomatski menjalnik!

Hyundai i30 N poganja 2,0-litrski bencinski motor s turbo polnilnikom, ki je povezan s šeststopenjskim ročnim ali po novem tudi z osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko imenovanim N DCT. Osnovni Hyundai i30 N s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom zagotavlja 250 konjskih moči in 353 nevtonmetrov navora, dodatni paket Performance zagotavlja moč do 275 konjskih moči in 382 nevtonmetrov navora.

V primerjavi s prejšnjim bo novi i30 N s paketom Performance dosegel hitrost sto kilometrov na uro v le 5,9 sekunde – to je 0,2 sekunde hitreje. Novi menjalnik N DCT omogoča vozniku, da izbere tri nove funkcije N: N Grin Shift, N Power Shift in N Track Sense Shift. Prvi poveča navor tako, da dovoli prekomerno polnjenje turbine in poveča odziv menjalnika za 20 sekund, medtem ko je N Power Shift namenjen hitrim pospeševanjem z mesta.

N Track Sense Shift samodejno prepozna najbolj optimalne nastavitve motorja, menjalnika in podvozja za dinamično vožnjo.

Kar zadeva varnost je Hyundai i30 N pridobil najnovejšo tehnologijo SmartSense, ki sedaj še bolj skrbi za varnost voznika in vseh ostalih potnikov v vozilu.

Prenovljeni Hyundai i30 N

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili!

2021 hyundai i30n 9 1 1280x670 1

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo