avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Novi Hyundai i20 2021 – že v salonu!

Popolnoma novi Hyundai i20 je bil razkrit že prejšnje leto, sedaj pa vam ga z veseljem predstavljamo tudi v našem salonu v prečudoviti modri barvi. Prepričani smo, da mu ta barva odlično pripada in bo na cesti zagotovo poskrbela za veliko pogledov! Hyundai i20 za znamko pomeni popolnoma nov list, nov oblikovalski jezik, ki je sedaj še bolj izrazit, novi i20 pa je sedaj resen tekmec najboljšim v tem segmentu manjših mestnih avtomobilov.

Katere so najnovejše novosti? 

  • Dinamičnost z edinstvenim dizajnom
  • Najnaprednejše funkcije povezljivosti
  • Vodilni varnostni sistemi

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Čudovit mestni avto z izjemno praktičnostjo

Spada v razred mestnih avtomobilov, kjer je veliko izbire, a zagotovo je novi i20 med boljšimi. Medosna razdalja novega i20 je 10 mm daljša od prejšnje generacije, pa tudi 41 mm širši je – višina ostaja enaka. To vsekakor pomeni, da je v notranjosti veliko več prostora za potnike, kar je zelo dobrodošlo. Spredaj izstopajo žarometi v tehnologiji, zadnje luči pa so nekoliko bolj agresivnega oblikovanja, seveda tudi v LED tehnologiji.

Armaturna plošča ima povsem novo zasnovo, novi so tudi digitalni merilniki, na voljo vam je veliko dodatne opreme. V notranjosti so na voljo tudi različni barvni poudarki, ki popestrijo vzdušje med vožnjo. Večje steklene površine kabini dajejo občutek zračnosti in prijetno atmosfero. Novi i20 z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi, obenem pa predstavlja prvi Hyundaijev evropski model, ki ga zaznamuje naš novi oblikovni jezik.

hyundai i20 2021 cena cenik avtohisa zalar 4 1280x853 1
2. Hyundai i20 – ustvarjen, da izstopa

Športen, eleganten in vpadljiv: popolnoma novi Hyundai i20 s svojo dinamično silhueto in popolnoma prenovljeno notranjostjo zlahka ukrade pogled. Prvi vtis šteje največ, zato so enega svojih najuspešnejših modelov nadgradili prav z vpadljivim dizajnom. Novi i20 je tako Hyundaijev prvi evropski model, ki se ponaša z našim novim oblikovnim jezikom, imenovanim Čutna športnost. Rezultat? Avto, ki se pelje tako dobro, kot izgleda, na cesti pa izstopa že na daleč.

  • V središču pozornosti: dinamičen slog
  • Dinamičen svetlobni podpis
  • Unikaten dizajn žarometov
3. Ker šteje tudi varnost!

Cilj novih asistenčnih sistemov je več varnosti za vse: vas, vaše sopotnike in ostale udeležence v prometu – tudi pešce in kolesarje. Vaša varnost je naša prioriteta. Novi i20 je zato opremljen s sistemom eCall, ki se v primeru nesreče samodejno poveže z reševalnimi službami ter jim posreduje vašo lokacijo. Z naborom najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako SmartSense, novi i20 ponuja enega najbolj dovršenih varnostnih paketov v svojem segmentu, da bo vsaka vožnja minila v duhu brezskrbnosti in v objemu varnosti. i20 v novi generaciji ponuja kar osem novih varnostnih sistemov, med katerimi so tudi številni, ki jih v vozilu tega segmenta ne bi pričakovali.

4. Testna vožnja z novim modelom

Testni Hyundai i20 pri Avtohiši Zalar z bogato opremo zagotavlja praktično vse udobje in napredno tehniko, ki je sedaj na voljo. Mi smo ga že zapeljali na testno vožnjo, zato lahko z vami delimo naše vtise. Med prvimi stvarmi, ki smo jih opazili med vožnjo je zagotovo izjemna vozniška izkušnja, ki zagotavlja še več suverenosti v vožnji kot kdajkoli prej. Veliko presenečenje so tudi odlični digitalni merilniki, ki jih lahko grafično in barvno spreminjamo glede na izbran način vožnje – v modri barvi so, ko imamo vklopljen način udobno in v rdeči, ko preklopimo v športni način. Seveda vam je na voljo tudi velik 10,25-palčni multimedijski zaslon z upravljanjem na dotik. 

hyundai i20 2021 cena cenik avtohisa zalar 10 980x653 1
Hyundai i20 – več informacij

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili!

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo