Avtohiša Zalar se skozi leta predstavlja širši javnosti skozi različne medije. Večkrat smo bili povabljeni v interviju s strani raznih medijev, vendar nam je povabilo časopisa domače lokalne skupnosti v poseben ponos.

V intervijuju smo na kratko predstavili našo poslovno pot skozi leta in naše načrte o prihodnosti. Razkrili smo vprašanje: “Zakaj smo se odločili za prodajo novih vozil Hyundai?”.

Skozi interviju pišemo tudi o zaposlenih, o izobraževanju, o širokem naboru naših storitev…

Dotaknili pa smo se tudi elektromobilnosti, saj miselnost naše hiše do popolnosti sovpada z vizijo znamke Hyundai, ki je usmerjena v bolj ekološke pristope in ohranjanje čiste narave. Vabimo k ogledu videa o naši viziji:

Skozi skoraj 30 let izkušenj iz področja avtomobilizma nas je pripeljalo do zaključka, da smo z najboljšo ponudbo električnih vozil lahko poslovno uspešni in okoljsko orientirani. Kar nekaj pogovora je namenjeno električnim vozilom, uporabi, polnjenju, dometu in našim izkušnjam iz prve roke.

Seveda ni intervijuja brez načtrov o prihodnosti.

Več pa si sami preberite v septembrski številki Troble na straneh 10, 11, 12 in 13.

 

Za vse informacije smo za vas dosegljivi na znanih telefonskih številkah:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.