avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Vabljeni k branju septembrske Troble s prispevkom o Avtohiši Zalar

Avtohiša Zalar se skozi leta predstavlja širši javnosti skozi različne medije. Večkrat smo bili povabljeni v interviju s strani raznih medijev, vendar nam je povabilo časopisa domače lokalne skupnosti v poseben ponos.

V intervijuju smo na kratko predstavili našo poslovno pot skozi leta in naše načrte o prihodnosti. Razkrili smo vprašanje: “Zakaj smo se odločili za prodajo novih vozil Hyundai?”.

Skozi interviju pišemo tudi o zaposlenih, o izobraževanju, o širokem naboru naših storitev…

Dotaknili pa smo se tudi elektromobilnosti, saj miselnost naše hiše do popolnosti sovpada z vizijo znamke Hyundai, ki je usmerjena v bolj ekološke pristope in ohranjanje čiste narave. Vabimo k ogledu videa o naši viziji:

Play Video

Skozi skoraj 30 let izkušenj iz področja avtomobilizma nas je pripeljalo do zaključka, da smo z najboljšo ponudbo električnih vozil lahko poslovno uspešni in okoljsko orientirani. Kar nekaj pogovora je namenjeno električnim vozilom, uporabi, polnjenju, dometu in našim izkušnjam iz prve roke.

Seveda ni intervijuja brez načtrov o prihodnosti.

Več pa si sami preberite v septembrski številki Troble na straneh 10, 11, 12 in 13.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

i-pedal
i-pedal

i-pedal Funkcija I-Pedal v Hyundai Ioniq predstavlja revolucionarno doživetje vožnje. Omogoča vožnjo z enim samim pedalom, kar pomeni, da lahko pospešujete in zavirate s samo

Opozorilo na pozornost voznika
Opozorilo na pozornost voznika

Opozorilo na pozornost voznika V Hyundai Koni smo vam prinesli več kot le avtomobil; prinesli smo vam varnostno funkcijo, ki razume in varuje vas –