“Range anxiety” je besedna zveza, ki bo jo v slovenščino najbolje prevedli kot strah pred premajhnim dometom vozila, je pri električnih vozilih pogost pojav. Električna Hyundai Kona zagotovo ne povzroča tega fenomena. Ponaša se z kar 484 kilomtrov dometa (64 kWh baterija ter 150 kW motor) z enim samim polnjenem ter tudi širokimi možnostmi poljnjenja. Od navadne hišne vtičnice do hitre polnilnice z enosmernim tokom sposobne polnjena z 100 kW, pri kateri je baterija do 80% napoljnjena v samo 47 minutah.

Poleg izjemnega dometa se Kona ponaša z izvrstno povezljivostjo. Infozabavni sistem podpira povezjivost z Android Auto, Apple CarPlay ter na voljo je tudi Hyundai-eva lastna aplikacija BlueLink, na voljo v Google Play ter App Store-u.

Za varnost je prav tako poskrbljeno z Hyundai-evem paketom varnostnih sistemov SmartSense. Med njimi so:

  • Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
  • Sistem za samodejno ohranjenje voznega pasu (LFA)
  • Funkcija opozarjanja na speljevanje vozila pred vami (LVDA)
  • Sistem za preprečevanje naleta ob prečnem prometu zadaj (RCCA)
  • Inteligenti sistem za spremljanje hitrostnih omejitev (ISLW)

V naši avtohiši imamo no voljo testno vozilo Kona EV Impression 64 kWh, za vse ki si želijo izkusiti Hyundai-jevo električno mobilnost.

Za več informacij ter rezervacijo termina testne vožnje smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.