avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Opozorilo na pozornost voznika

Opozorilo na pozornost voznika

Opozorilo na pozornost voznika

V Hyundai Koni smo vam prinesli več kot le avtomobil; prinesli smo vam varnostno funkcijo, ki razume in varuje vas – Opozorilo na pozornost voznika (DAW). DAW ni zgolj tehnologija, je vaš osebni varnostni sopotnik, ki skrbi za vas na vsaki poti.

DAW presega meje običajnih varnostnih sistemov. Ne le, da vas opozarja na morebitno utrujenost, ampak vas tudi aktivno spodbuja k odmoru, ko vaša pozornost popusti. Z analizo vaših vzorcev vožnje DAW prepozna znake nepazljivosti, kot so nenadni gibi volana, in v trenutku sproži vizualno in zvočno opozorilo, ki vas ponovno osredotoči na cesto.

Kaj to pomeni za vas? Pomeni, da lahko zaupate, da ste vedno pod budnim očesom te napredne tehnologije, ki vas ščiti pred tveganji utrujenosti na cesti. Hyundai Kona z DAW je več kot le vozilo; je vaša zanesljiva varnostna mreža, ki deluje v ozadju, zagotavljajoč vam brezskrbno in varno vožnjo. Odkrijte, kako lahko DAW izboljša vašo vsakodnevno vožnjo in pripomore k vašemu celovitemu počutju na cesti.

Avtohiša Zalar – Najboljša pot do odličnega avta!

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

i-pedal
i-pedal

i-pedal Funkcija I-Pedal v Hyundai Ioniq predstavlja revolucionarno doživetje vožnje. Omogoča vožnjo z enim samim pedalom, kar pomeni, da lahko pospešujete in zavirate s samo

Ioniq 6 Raketa iz prihodnosti

Hyundai IONIQ 6 je zmagovalec treh vrhunskih kategorij, in sicer SVETOVNI AVTO LETA, SVETOVNO ELEKTRIČNO VOZILO in SVETOVNI AVTOMOBILSKI DIZAJN LETA. Hyundai IONIQ 6 je drugi zaporedni model Hyundai, ki je osvojil