avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

i-pedal

i-pedal

i-pedal

Funkcija I-Pedal v Hyundai Ioniq predstavlja revolucionarno doživetje vožnje. Omogoča vožnjo z enim samim pedalom, kar pomeni, da lahko pospešujete in zavirate s samo eno stopalko. Ko dvignete nogo s plina, sistem za regenerativno zaviranje zajame energijo iz gibanja vozila, upočasni vozilo in hkrati polni baterijo. To ne le izboljša učinkovitost vožnje, ampak tudi podaljša doseg vašega vozila. S tem boste prispevali k okolju in hkrati uživali v neverjetnem udobju na cesti.

Z uporabo I-Pedala se vožnja z električnim vozilom spremeni v pravo uživanje. Ne samo, da zmanjšate emisije in prispevate k čistejšemu okolju, ampak tudi zmanjšate obrabo običajnih zavor. Regenerativno zaviranje je prava tehnološka in okoljska prednost, ki omogoča, da vaš Hyundai Ioniq  premaga več kilometrov z manjšo porabo energije.

I-Pedal je ena od funkcij, ki naredi Hyundai Ioniq resnično poseben. S to tehniko lahko vozite bolj udobno in hkrati aktivno prispevate k trajnostnemu načinu prevoza. Izkusite prihodnost vožnje že danes z I-Pedalom v Hyundai Ioniq in se prijavite na testno vožnjo.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Opozorilo na pozornost voznika
Opozorilo na pozornost voznika

Opozorilo na pozornost voznika V Hyundai Koni smo vam prinesli več kot le avtomobil; prinesli smo vam varnostno funkcijo, ki razume in varuje vas –

Ioniq 6 Raketa iz prihodnosti

Hyundai IONIQ 6 je zmagovalec treh vrhunskih kategorij, in sicer SVETOVNI AVTO LETA, SVETOVNO ELEKTRIČNO VOZILO in SVETOVNI AVTOMOBILSKI DIZAJN LETA. Hyundai IONIQ 6 je drugi zaporedni model Hyundai, ki je osvojil