avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Model i30 pridobiva nadgradnjo

Bolj drzen in napreden: Model i30 pridobiva nadgradnjo

Novi Hyundai i30 prihaja z drzno zasnovo, izboljšano povezljivostjo in varnostnimi funkcijami, ki zadovoljijo različne okuse in potrebe slovenskih kupcev. Na voljo je v različnih stilih karoserije in notranjosti, kar omogoča veliko prilagodljivosti.

Izboljšana tehnologija

Hyundai je predstavil novi i30 model z izboljšano zasnovo in tehnologijo. Na voljo v hatchback, fastback in karavan različicah, kot tudi s športno opremo N Line, ponuja širok spekter možnosti. Nadgrajena tehnologija povezljivosti in številne funkcije udobja omogočajo bolj konkurenčen in cenovno dostopen model v svojem razredu. 

Drzna zasnova

Tretja generacija Hyundaija i30 prinaša izboljšano zunanjost in notranjost z drznejšim dizajnom. Izrazit sprednji del in elegantna zadnja stran sta takoj opazna. LED luči so zdaj del standardne opreme, nov dizajn aluminijastih platišč pa prinaša dodatno estetsko privlačnost. Model je na voljo v 12 barvah, od katerih je sedem novih, kot so Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, in Meta Blue Pearl. 

 

Notranjost novega i30 je prav tako osvežena, z različnimi možnostmi oblazinjenja, ki vključujejo tkanino, kombinacijo tkanine in usnja, ter popolno usnje. Športni elementi N Line opreme vključujejo bolj drzen dizajn rešetke hladilnika.

Povezljivost in varnost

Nova tehnologija povezljivosti v modelu i30 ponuja boljšo izkušnjo vožnje. Standardni 4,2-palčni LCD zaslon v barvah, trije USB priključki za polnjenje tipa C in dodatni 10,25-palčni popolnoma digitalni zaslon so le nekatere od novih funkcij. Dodatne varnostne funkcije Hyundai Smart Sense vključujejo sistem za preprečevanje trkov z dodatno funkcijo za zavijanje na križiščih in asistenco za vožnjo po avtocesti. 

Več udobja za vse potnike

Nadgrajeni Hyundai i30 ponuja več praktičnih funkcij, kot so LED osvetlitev notranjosti in prtljažnika, ter sprednji in zadnji parkirni senzorji. Za večjo energetsko učinkovitost je na voljo tudi blagi hibridni sistem s 48V, ki podpira motor z notranjim zgorevanjem z dodatno električno energijo.

Hyundaijeva i-serija

Hyundaijeva i-serija, ki vključuje modele i10, i20 in i30, je zelo uspešna v Evropi. Vsi trije modeli se proizvajajo v Evropi in so prilagojeni raznoliki evropski bazi kupcev. Sčasoma je i-serija doživela spremembe, da bi lahko ponosno predstavljala dinamičen slog, napredne povezovalne funkcije ter neprekosljivo dostopnost in udobje.

Za več informacij o naših hibridnih modelih in najnovejših ponudbah nas kontaktirajte danes! 

 Za vas smo na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Spremenjen delovni čas!

Cenjene stranke! Obveščamo vas, da imamo v času med 3.8.2024 in 18.8.2024 kolektivni dopust. Kar pomeni, da sta prodaja in servis ZAPRTA! Sobote in nedelje

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N se ponaša z znatnimi izboljšavami v primerjavi z bolj umirjenimi različicami. Poudarjeni blatniki komaj skrivajo velika 21-palčna kolesa, medtem ko novi

Hyundai N-Vision

Hyundai je prvič v zgodovini znamke sodeloval na prestižnem tekmovanju Concorso d’Eleganza Villa d’Este, kjer je razstavil svoj N Vision 74, visokozmogljiv “potujoči laboratorij” znamke