avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N se ponaša z znatnimi izboljšavami v primerjavi z bolj umirjenimi različicami. Poudarjeni blatniki komaj skrivajo velika 21-palčna kolesa, medtem ko novi estetski elementi niso le vizualno privlačn.

Funkcionalna Estetika in Napredna Zavorna Tehnologija

Novi odbijači in blatniki niso zgolj estetske nadgradnje; omogočajo boljše hlajenje zavore, ki vključujejo 400-milimetrske kolute spredaj. Sistem za rekuperacijo energije lahko ustvari do 0,6 G zavorne moči, kar povečuje učinkovitost zaviranja in podaljšuje življenjsko dobo zavornih komponent. Na zadku vozila izstopata velik strešni spojler in usmerjevalnik zraka na odbijaču, kar izboljšuje aerodinamiko in stabilnost pri visokih hitrostih.

Športna Notranjost in Napredne Funkcije

Notranjost Ioniq 5 N je zasnovana za navdušence nad športno vožnjo. Športni volanski obroč, prvič okrašen z logotipom »N«, ima gumba za dodatno moč (boost) in za izbiro voznih načinov (normal, sport in eco). Na spodnji strani krakov sta gumba za vklop voznega načina N in nastavljivega custom načina. Zaslona sta enaka kot pri standardnih različicah, vendar z drugačno grafiko, prilagojeno športni vožnji. Športna sedeža, podobna tistim v i30 N, in blazinica na sredinskem grebenu za podporo desnemu kolenu prispevajo k udobju in nadzoru med vožnjo.

 

Impresivna Moč in Izjemne Zmogljivosti

Pogonski sklop sestavljata sprednji elektromotor z močjo 166 kilovatov (226 KM) in zadnji z 281 kilovati (383 KM). Skupna moč, ki se prenaša na vsa štiri kolesa, znaša 448 kilovatov (609 KM). S funkcijo boost pa moč naraste na 478 kilovatov (650 KM) in 770 Nm navora, kar omogoča pospešek do 100 km/h v 3,4 sekunde in doseganje končne hitrosti 258 km/h. Vozilo je opremljeno z baterijo kapacitete 84 kilovatnih ur, ki jo je mogoče polniti z največjo močjo 350 kilovatov zahvaljujoč 800-voltnemu omrežju, kar omogoča polnjenje od 10 do 80 odstotkov v le 18 minutah.

 

Napredni Elektronski Sistemi

Med elektronskimi sistemi izstopata N drift optimizer, ki omogoča prekrmarjenje z dinamičnim razporejanjem moči med sprednjo in zadnjo osjo, ter N battery preconditioning, ki optimizira temperaturo baterije za doseganje največjih zmogljivosti, kot je hitri krog na stezi.

 

Za več informacij o naših hibridnih modelih in najnovejših ponudbah nas kontaktirajte danes! 

 Za vas smo na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Spremenjen delovni čas!

Cenjene stranke! Obveščamo vas, da imamo v času med 3.8.2024 in 18.8.2024 kolektivni dopust. Kar pomeni, da sta prodaja in servis ZAPRTA! Sobote in nedelje

Model i30 pridobiva nadgradnjo

Bolj drzen in napreden: Model i30 pridobiva nadgradnjo Novi Hyundai i30 prihaja z drzno zasnovo, izboljšano povezljivostjo in varnostnimi funkcijami, ki zadovoljijo različne okuse in

Hyundai N-Vision

Hyundai je prvič v zgodovini znamke sodeloval na prestižnem tekmovanju Concorso d’Eleganza Villa d’Este, kjer je razstavil svoj N Vision 74, visokozmogljiv “potujoči laboratorij” znamke