Pri Avtohiši Zalar vam bomo predstavili vsa najnovejša vozila znamke Hyundai, začenjamo pa s Kono! Za vas smo zbrali nekaj naših občutkov, seveda vas pa vabimo na testno vožnjo, da boste  Hyundai Kono lahko spoznali tudi vi! 

Športni terenci, velikokrat imenovani tudi SUV, so na trgu na voljo v najrazličnejših oblikah in velikostih, a le malo športnih terencev pa zares izstopa po edinstvenih značilnosti. Hyundai v tem segmentu predstavlja model Kona, simpatičnega manjšega športnega terenca. Hyundai Kona izstopa s presenetljivim dizajnom in zabavnim značajem. Hyundai Kono smo v naš salon sprejeli pred dobrim mesecem dni in takoj smo bili očarani nad njo, z vami pa delimo nekaj edinstvenih značilnosti, ki smo jih odkrili in jo tudi ločijo od konkurence!

Pokličite nas:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Drzna zunanjost skriva veliko prostornosti

Drzna zunanjost z elegantno strešno linijo spominja na kupejevske avtomobile in mislili boste, da v notranjosti Kone ni veliko prostora, a pri tem se boste močno motili, saj Kona predstavlja veliko prostora tako za potnike kot za prtljago. Prtljažnik zagotavlja 361 litrov prostora, v primeru, da poklopite zadnje sedeže pa boste v njo spravili kar 1143 litrov prostora.

2. Mladostno naravnana armaturna plošča

Notranjost vas bo zaradi mladostno naravnane armaturne plošče s številni dekorativnimi elementi v najrazličnejših barvah (obrobe zračnikov, deli sedežev in varnosti pasovi…) želela prepričati, da sedite v športnem avtomobilu in ne v športnem terenecu. Sedeži so udobni in nudijo sproščeno vožnjo tudi na daljših poteh.

3. Presenetljiva dinamična vožnja

Kljub dejstvu, da športni terenci niso namenjeni hitri dinamični vožnji, boste morda navdušeni nad tem, da se Kona za športnega terenca dobro pelje in ima boljšo lego na cesti.

4. Tudi s popolnoma električnim pogonom!

Električna kona je namenjena najbolj ekološko ozaveščenim! Predstavlja namreč urbano kombinacijo vsestranskosti in užitka v vožnji. V svoj segment prinaša popolnoma svež veter, saj je prvi manjši športni terenec SUV na električni pogon. Doseg znaša kar do 449 kilometrov (WLTP), kar je zares veliko. Sicer pa so seveda na voljo tudi običajni bencinski in dizelski motorji z nizko porabo goriva, pa tudi Kona Hybrid.

5. Komu je Hyundai Kona namenjena?

Hyundai Kona je namenjena prav vsem, ki si želijo prostornega in praktičnega avtomobila z višjim položajem sedenja. Hyundai Kona je namenjena mladim, družinam in starejšim, ki si še posebej želijo višjega sedenja in odlične preglednosti.

Morda pa je najboljša stvari pri Hyundai Koni tudi ugodna akcijska cena ta trenutek…

Za vas smo pripavili dve ugodni ponudbi za nakup novega modela Hyundai Kona. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

HYUNDAI KONA 1,0 TREND

  • Motor: bencinski motor, 998 ccm, 88 kW / 120 KM, ročni menjalnik (6 pr.)
  • Barva: Dark Knight
  • Tehnične specifikacije
  • Maloprodajna cena (MPC): 18.130 – popust: 3.000 = znižana akcijska cena MPC: 15.130 €

HYUNDAI KONA HYBRID 1,6 GDI STYLE

  • Motor: hibridni pogon, 1580 ccm, 104 kW / 141 KM, avtomatski menjalnik
  • Barva: Galaxy Grey
  • Tehnične specifikacije
  • Maloprodajna cena (MPC): 26.250 – popust: 5.000 = znižana akcijska cena MPC: 21.250 €

Za več informacij preverite na uradni spletni strani.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.