avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Hyundai i20

Hyundai i20 - Avtohiša Zalar

Prenovljeni Hyundai i20

Predstavljamo vam osvežen model Hyundai i20! Novi i20 se ponaša z vrsto posodobitev, ki ga naredijo bolj športnega in privlačnega kot kdaj koli prej. S svojim dinamičnim videzom in prefinjenimi detajli je novi i20 pripravljen navdušiti ljubitelje sodobnih avtomobilov.
Eden izmed najbolj opaznih novosti na novem i20 je brez dvoma novo oblikovan logotip iz brušenega aluminija. Ta eleganten dodatek na sprednjem delu vozila zagotavlja, da i20 izstopa med konkurenco in prinaša občutek prestiža. Poleg tega so oblikovalci poskrbeli tudi za športen videz, ki ga dopolnjujejo prenovljene linije in agresivnejši sprednji del.
V notranjosti i20 se nadaljuje zgodba o kakovosti in sodobnosti. Prostorna in udobna notranjost ponuja izjemno udobje za voznika in potnike. Napredni tehnološki dodatki, vključno s sodobnim informacijsko-razvedrilnim sistemom, so združeni v intuitivno in uporabniku prijazno izkušnjo.
Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ogledate več podrobnosti o novem Hyundai i20. Prav tako vas vabimo, da si rezervirate testno vožnjo in doživite edinstveno izkušnjo vožnje s tem čudovitim vozilom.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo