Kot smo vam obljubili, vam bomo pri Avtohiši Zalar predstavili vsa najnovejša vozila znamke Hyundai – nadaljujemo z modelom Hyundai i10. Kaj si mislimo o tem simpatičnem malčku? Vabljeni na testno vožnjo, saj si boste le tako lahko predstavljali vse odlike tega modela.

Tako kot vsi simpatični mestni malčki, je tudi Hyundai i10 na voljo v najrazličnejših barvah in predstavlja veliko vrednost za vaš denar. Kljub temu, da so njegove zunanje mere skromne, pa za razliko od drugih modelo tega razreda udobno prevaža do pet ljudi in ima celo dovolj prostora za prtljago – pa čeprav glede na majhne zunanje dimenzije tega ne bi rekli. Hyundai i10 je razmeroma praktičen, a ne pričakujte presežkov, saj gre vendarle za mestni avto.

Pokličite nas:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Simaptična zunanjost in veliko modnih dodatkov

Z novim Hyundai i10 boste lahko izrazili vaš življenski slog. Ste vedeli, da je na voljo v 10 različnih barvah karoserije in pri tem sta na voljo še dve različni barvi za streho. Vse to pomeni kar 22 različnih barvnih kombinacij! Seveda so na voljo tudi različne vrste oblazinjenja in aluminijasta platišča različnih dimenzij in oblik.

2. Prijetna vožnja – ne samo v mestnih ulicah!

Kako se Hyundai i10 izkaže v vožnji? Manjši avtomobili velikokrat niso tako prepričljivi v vožnji kot večji avtomobili. So pa zelo zabavni in tudi i10 je presenetljivo zabaven. Slednje pa ne samo v smislu same vožnje, tudi s praktičnega vidika vas bo navdušil s kratkim obračalnim krogom in naprednim volanskim mehanizmom. Pri višjih hitrostih le-ta volan obteži, da je vožnja pri višjih hitrostih bolj dinamična.

3. Celovit nabor aktivnih varnostnih sistemov

Da boste varni na cesti – z naborom najnaprednejših sistemov SmartSense za pomoč vozniku. To pomeni, da i10 ponuja enega izmed najbolj dovršenih varnostnih paketov v svojem razredu vozil.

4. Varčni in učinkoviti bencinski motorji

Pri i10 lahko izbirate med dvema motorjema – na voljo vam je 1,0-litrski bencinski trivaljnik in zmogljivejši 1,2-litrski bencinski štirivaljnik. Obema motorjema pa je skupno to, da sta že serijsko opremljena s tehnologijo Idle Stop and Go.

5. Komu je Hyundai i10 namenjen?

Se veliko vozite po mestu in le malokrat prevažate veliko prtljage? Potem je Hyundai i10 zagotovo namenjen vam. Vsekakor pa se ne bo ustrašil niti prevoza 5 oseb in višjih hitrostih na avtocesti. Vabimo vas, da se sami prepričate o vseh odlikah novega modela i10!

Hyundai i10 nakup

Vas zanima nakup modela Hyundai i10? Preverite trenutno ponudbo v naši Avtohiši Zalar. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Za več informacij preverite na uradni spletni strani.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.