Hyundai Tucson je spet na vrhu lestvice v svojem segmentu SUV vozil. Za prvo mesto se je potegovalo kar 12 avtomobilov različnih znamk, prvo pa je dobil le najboljši. Premagal je Cupro Formentor, katera si je priborila 2. mesto ter Mazdo CX-30, ki je bila na tretjem mestu.

Hyundai Tucson je bil nad povprečjem v vseh sklopih. Kot so uporabnost ter  prostornina, kabine in prtljažnega prostora, vozne lastnosti ter subjektivni dejavniki. V sklopu  stroškov za lastnika ter sodobnosti, pa je bil od vseh najboljši.

Njegovi nasprotniki so bili še Alfa Romeo Tonale, Citroen C5 Aircross, Ford Kuga, Jeep Compass, Opel Grandland, Peugeot 3008, Seat Ateca, Škoda Karoq ter Volkswagen Tiguan.

To je že drugič v tem letu, da je hyundai na prvem mestu v primerjalnih testih. Prvi je tudi i20 v segmentu manjših vozil. Kjer je premagal 12 sotekmovalcev med njimi sta bila tudi Volksawagen Polo ter Škoda Fabia.

Zmagovalca imamo tudi pri nas na voljo za testno vožnjo. Tako da hitro pokličite in se prepričajte tudi sami.

 

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.