Hyundai i20 je po mnenju novinarjev najboljši mali avto v letu 2022.  In tudi je, saj je zelo tehnološko dovršen in napredem, predvsem pa zelo varen.

Sama oblika avtomobila je zelo dinamična in edinstvena. Je širši, daljši in nekoliko nižji od predhodnika, svojo trendovsko zunanjost pa uspešno spaja s prostorno kabino. Tako rekoč je ta avto narejen da izstopa. Poglede sigurno pritegnejo tudi izklesani led žarometi, kateri tudi ponoči naredijo dan. Zadek avtomobila pa je nezgrešljiv saj ga opazimo po zadnjih led lučeh v obliki črke Z.

Na voljo je z dvema različicama motorja. Prvi je 1.2 atmosferski tri valjni motor z 83 konjskimi močmi, ta motor ima zelo majhno porabo, ima pa še vedno zadosti moči, da premaga marsikatero oviro. Bol pogost pa je 1.0 turbo bencinski tri valjni motor, ki v kombinaciji z 48V baterijo doseže kar 120 konjskih moči, kar je več kot dovolj za umirjeno vožnjo kot tudi za malo bolj dinamične voznike.

Pri nas imamo na voljo testno vozilo i20 1.0 T-GDI N-Line z Impression opremo, vabljeni naj vas prepriča sam.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.