avtohisa zalar

PON – PET 08:00 – 18:00

SOB 08:00 – 12:00

Android Auto in Apple CarPlay v Hyundai avtomobilih: Tehnologija za sodobnega voznika

Android Auto in Apple CarPlay v Hyundai avtomobilih - Avtohiša Zalar

V sodobnem svetu, kjer sta povezljivost in tehnologija postali ključni sestavini našega vsakdanjega življenja, Hyundai razume potrebe sodobnih voznikov po integraciji in enostavni uporabi njihovih pametnih naprav. Zato so v svojih vozilih vključili dve izjemno priljubljeni platformi: Android Auto in Apple CarPlay. Ta dva sistema voznikom omogočata, da med vožnjo varno uporabljajo svoje pametne telefone.

Android Auto

Android Auto je sistem, ki voznikom omogoča povezovanje svojih Android naprav z avtomobilom. Preko enostavnega in intuitivnega vmesnika na zaslonu avtomobila lahko uporabljate zemljevide, poslušate glasbo, dostopate do svojih kontaktov ali uporabljate glasovne ukaze. Sistem je zasnovan tako, da minimizira motnje med vožnjo, s čimer povečuje varnost na cesti.

Apple CarPlay

Podobno kot Android Auto, tudi Apple CarPlay ponuja integracijo iPhone naprav v avtomobilski sistem. Uporabniki lahko preko sistema CarPlay kličejo, pošiljajo in prejemajo sporočila, poslušajo svojo najljubšo glasbo ali uporabljajo navigacijo z izredno preprosto uporabo preko zaslona avtomobila ali Siri glasovnih ukazov.

Prednosti v Hyundai vozilih

Hyundai je te tehnologije integriral v številne svoje modele, s čimer je voznikom omogočil, da ostanejo povezani in produktivni tudi med vožnjo. Ne glede na to, ali gre za kratko vožnjo do trgovine ali daljše potovanje, funkciji Android Auto in Apple CarPlay poskrbita, da je vaša vožnja bolj zanimiva, prijetna in varna. Z nekaj preprostimi koraki lahko vaš Hyundai postane podaljšek vašega digitalnega življenja.
V Hyundaiju razumejo, da je integracija pametnih telefonov v avtomobile postala nujna. S funkcijama Android Auto in Apple CarPlay so Hyundai vozila prilagojena potrebam modernih voznikov, ki pričakujejo visoko stopnjo povezljivosti in udobja tudi na cesti.

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Delite novico

Več novic

Tlak v pnevmatikah - Avtohiša Zalar
Tlak v pnevmatikah

Tlak v pnevmatikah Pravilno nastavljen tlak v pnevmatikah je ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo. Preverjanje tlaka pnevmatik je ena izmed najpomembnejših vzdrževalnih nalog,

Avtomatski žarometi - Avtohiša Zalar
Avtomatski žarometi Hyundai

V svetu avtomobilizma, kjer tehnologija napreduje z neverjetno hitrostjo, Hyundai ostaja v ospredju z inovacijami, ki ne le izboljšujejo udobje vožnje, temveč tudi zagotavljajo večjo