Splošno znano je, da redno, preventivno vzdrževanje pripomore k boljši ohranjenosti ter stanju nekega izdelka. Prav nič drugače ni pri naših jeklenih konjičkih, ki nas iz dneva v dan prevažajo od točke A do točke B ter povsod drugod. V Avtohiši Zalar se tega močno zavedamo!

Z rednim vzdrževanjem se tako izognemo tudi visokemu računu ob servisu avtomobila. Avtomobil je tako ves čas v popolni kondiciji, je varen in pripravljen na vsakodnevne podvige, ki si jih zamisli njegov lastnik. Z vestnim, rednim vzdrževanjem pa si boste v primeru prodaje vozila naredili veliko uslugo, saj bo bolj ohranjeno in lepše vzdrževano vozila ob prodaji definitivno doseglo višjo ceno.

Verjetno se sprašujete na kaj vse morate biti pozorni pri vzdrževanju vozila? Za vas imamo odgovor pri Avtohiši Zalar v naslednjih nekaj točkah – seveda smo za vas tukaj mi, Avtohiša Zalar, kjer za vaš avtomobil nudimo vse na enem mestu!

Za vas smo pripravili dve ponudbi rednega servisa z menjavo olja – OPEL ASTRA 1.6 CDTi in OPEL INSIGNIA 2.0 CDTi

Za podrobnejše informacije nas prosimo pokličite na telefonsko številko 041 611 920 ali pa nam pišite na servis1@avtohisa-zalar.si.

V ponudbi za omenjena modela – OPEL ASTRA 1.6 CDTi in OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI predpisana servisa na 60.000 kilometrov. V ponudbi tudi BREZPLAČNO ČIŠČENJE in PREGLED ZAVOR! Servis je potrebno opraviti vsako leto, čeprav ni bilo opravljeno 15.000 kilometrov! Ponudba za servis vključuje delno originalne in delno neoriginalne dele. Na podlagi dolgih let izkušenj z vozili znamke OPEL natanko vemo, kjer se lahko uporabi neoriginalne dele.  

Vsaki stranki naredimo tudi individualen predračun, če bi želela, da se kateri od teh delov ne zamenja, ali pa bi želela kaj dodatnega. 

Pridemo do vas in odpeljemo vaše vozilo! 

Našim cenjenim strankam iz radia 30 kilometrov (v okviru našega sedeža podjetja) prevzamemo vozilo na njihovi lokaciji (domu, službi -delovnem mestu) med 8. In 9.30 uro, ter ga vrnemo na želeno lokacijo med 17. in 19.00 uro.

 • Facebook
 • Google+
 • G - mail
 • Ob besedni zvezi »vzdrževanje vozila« večina verjetno pomisli na menjavo vitalnih tekočin ter vseh pomembnejših čistilcev (filtrov). Že v navodilih za uporabo proizvajalec za vsak posamičen avtomobil navaja interval v katerem je potrebno zamenjati motorno olje ter oljni čistilec (filter). To je najpogostejši ukrep v sklopu vzdrževanja vozila. Seveda pa je priporočljivo tudi menjavanje čistilca (filtra) za gorivo, zračnega čistilca (filtra) ter čistilca (filtra) za potniško kabino.

 

 • K vzdrževanju vozila vsekakor štejemo tudi tlak v pnevmatikah, saj s tem zmanjšujemo obrabo pnevmatik ter porabo goriva, nepravilno napolnjena pnevmatika pa vpliva tudi na stabilnost vozila. Priporočljivo je, da se tlak v pnevmatikah preveri vsaj enkrat (še boljše pa dvakrat) na mesec oz. ob vsaki spremembi obremenitve vozila.

 

 • Vzdrževanje ter servisni posegi naj bodo opravljeni v primerno usposobljeni, pooblaščeni servisni delavnici, kjer je na voljo vsa potrebna oprema in tehnologija, ki omogoča natančen in profesionalno izveden pregled, diagnozo vozila ter vse potrebne posege. Odlično usposobljeno osebje pri Avtohiši Zalar namreč dobro ve kaj počne.

 

 • Pri menjavi kateregakoli dela vozila bodite pozorni, da izberete kvalitetne dele, še bolje pa je, če uporabite s strani proizvajalca odobrene nadomestne dele, ki ustrezajo vsem standardom. Pri Avtohiši Zalar uporabljamo originalne dele proizvajalca avtomobilov ali pa na vašo željo neoriginalne dele, ki ustrezajo našim standardom in imajo ustrezno življenjsko dobo/obrabo. Zaupajte nam, saj vaše vozilo poznamo!

 • Če na nadzorni plošči zasveti kontrolna lučka se čim prej odzovite, preglejte navodila vozila (vedno dosegljiva na spletu, v Slovenskem jeziku) ali pa nas kontaktirajte na pooblaščeni servis, kjer vam bodo znali svetovati in pomagati. Zapomnite si, da se nobena lučka ne prižge brez razloga. V primeru, da se vam prižge rdeča kontrolna lučka vožnje ne smete nadaljevati.
 • Facebook
 • Google+
 • G - mail

 • Čiščenje notranjosti vozila je prav tako pomembno, saj se dolgotrajna umazanija lahko vžre v usnje, tekstil, plastiko, gumo ali les. Pri tem je potrebno biti pozoren, da čistila, ki jih porabljamo niso preveč agresivna, saj lahko za seboj pustijo veliko škodo.

 

 • Ko se odpravljate na daljše potovanje svoj avtomobil zapeljite na pooblaščeni servis, kjer vam bodo avtomobil temeljito preventivno pregledali in preverili vse pomembne točke vozila. Tako bo vaša pot potekala brez zapletov in neljubih dogodkov.

 

 • Če želite podaljšati življenjsko dobo akumulatorja, ga parkirajte v garaži kjer ni pretiranih nihanj temperatur. Nizke temperature pozimi ter visoke poleti namreč škodujejo akumulatorju ter njegovi življenjski dobi.

 

 • Če se vrnemo k menjavi čistilca zraka kabine. Ta v bistvu ni namenjen dobremu delovanju vozila, pač pa vam. Gre za čistilec, ki preprečuje vhod nečistoč v prezračevalni sistem vozila. Poenostavljeno, prečisti zrak, ki ga vi med vožnjo vdihavate. V primeru, da se čistilca ne menja redno pride do razrasta gljiv v prezračevalnem sistemu in v samem vozilu. To posledično moti naše dihalne poti, zlasti pri alergetikih. Da o vonju v vozilu ne govorimo.

Marsikaj od zgoraj navedenega lahko opravite sami, prav vse pa lahko uredimo tudi na servisu Avtohiše Zalar. Naši izurjeni in odlično usposobljeni mehaniki si bodo vzeli čas in na vašo željo uredili vse potrebno – popolnoma brezskrbno za vas.

Oglasite se pri nas v času uradnih ur in poskrbite, da bo vaš avtomobil v najboljšem možnem stanju, vedno pripravljen na vaše podvige.

 

Za podrobnejše informacije nas prosimo pokličite na telefonsko številko 041 611 920 ali pa nam pišite na servis1@avtohisa-zalar.si.

Pokličite nas za vse dodatne informacije, z veseljem smo vam vedno na voljo!

Share This

Share This

Share this post with your friends!