Ste vedeli, da lahko tudi v tem času ugodno in brezskrbno pridete do vašega novega ali rabljenega avtomobila? 

V Avtohiši Zalar imamo za vas vedno na voljo pestro zalogo odličnih vozil, tako novih kot tudi odličnih rabljenih vozil po ugodni ceni. V kolikor si želite odličnega avtomobila, tako novega kot rabljenega, vam bo zagotovo všeč naš osebni in iskren pristop, ki vam ga lahko v družinskem podjetju Avtohiša Zalar nudimo le mi! Vsekakor vam zagotovimo tudi dejstvo, da imajo vsi rabljeni avtomobili pri nas prave prevožene kilometre in so bili ves čas redno servisirani v skladu z določili proizvajalca določenega avtomobila. Pri financiranju novih vozil gre velikokrat za akcijska ali celo brezobrestna financiranja.

Prednosti financiranja pri Avtohiši Zalar:

  • ugodna obrestna mera
  • enostavni in hitri postopki
  • za vas vse na enem mestu uredimo mi!

Pokličite nas za vse dodatne informacije:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Kot avtohiša, ki je pred kratkim praznovala 20. letnico obstoja, vam s pomočjo naših strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev, ki so odlično izobraženi, vedno z veseljem strokovno svetujemo v Avtohiši Zalar. Ponudimo vam lahko tudi menjavo staro za novo in staro za staro, za vaše vozilo vam ponudimo največ!

AVTOHIŠA ZALAR PONUDBA VOZIL – na zalogi

Preizkusna vožnja – za nova in rabljena vozila

V Avtohiši Zalar vam je vedno na voljo preizkusna vožnja vseh vozil. To nam omogočajo prenosljive preizkusne tablice in parkirišče, kjer so vozila parkirana tako, da vsak trenutek lahko zapeljemo na preizkusno vožnjo. Vsi, ki nas še ne poznate boste veseli naše prilagodljivosti in zveste pomoči naših strokovno izobraženih sodelavcev. Prosimo pa vas, da se pred ogledom najavite, da bi se vam lahko posvetili tako kot si želimo.

24-mesečno jamstvo za rabljena vozila

Ponosni smo, da lahko pri večini rabljenih vozil vključimo 24-mesečno jamstvo! Garancijo pa imajo pri nas prav vsa vozila. V številnih primerih želi kupec kupiti vozilo po najcenejši ceni. Pri tem je pomembno poudariti, da je tako vozilo verjetno v slabšem stanju kot izgleda na prvi pogled. Pri nas stojimo za našimi avtomobili, kar dokazujemo z garancijo in jamstvom, ki ju lahko v takem obsegu dobite le pri nas, Avtohiši Zalar. Pri naši garanciji oziroma jamstvu ni raznih samoudeležb. Po izkušnjah pa  strankam tudi po izteku garancijskega  ali jamstvenega roka pomagamo s popusti na storitve oziroma na nadomestne dele. Zagotovimo vam  nakup odlično ohranjenega vozila po pošteni ceni. Naš način dela je na dolgi rok. Želimo, da se stranke k nam vračajo po razne storitve, ki jih opravljamo. Ciljamo na zadovoljstvo strank in priporočila drugim.

Menjava in odkup vozil – pri Avtohiši Zalar dobite najboljše

Menjava pride v poštev pri nakupu rabljenega ali novega vozila. Avtomobil se oceni na dejansko stanje in ne samo na podlagi tržne vrednosti rabljenega avtomobila. Avtomobil se oceni po realni vrednosti in upošteva se tudi ohranjenost in vzdrževanost vozila. Pri predhodnem odkupu vozila vaš avtomobil ocenimo še isti dan, kupnino prejmete naslednji dan na vaš transakcijski račun. V kolikor imate vozilo še na leasing, je možen odkup in direktno plačilo leasingu. Lahko pa vam za delno plačilo vozila v račun vzamemo vaše vozilo, ki ga želite zamenjati.

Iščete vrhunski rabljen avtomobil?

V kolikor iščete rabljen avtomobil za pravo ceno, obenem pa si želite le najbolj ohranjene primerke avtomobilov, je Avtohiša Zalar pravi naslov za vas. Prepričani smo, da boste s storitvijo, ki jo nudimo pri Avtohiši Zalar več kot le odlično zadovoljni.

Pri nakupu vozila vam nudimo številne in najrazličnejše plačilne pogoje, ugodno zavarovanje vozila po izbiri  in ugodno financiranje rabljenega vozila. Možen je nakup vozila brez pologa. V nekaterih primerih kasko zavarovanje vozila ni obvezno.

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili!

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.