AVTO SERVIS, MENJAVA OLJA, VELIK SERVIS, VZDRŽEVANJE, DIAGNOSTIKA…

ZANESLJIVOST JE NAŠA PREDNOST

Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar se da najboljšem stanju, ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu. Smo izkušeni serviserji za vsa vozila, vzdržujemo namreč vse znamke osebnih in dostavnih vozil ter tudi avtodomov. Pred vsem pa smo že več, kot 20 let specializirani za servis vozil Opel.

Za vozila Hyundai smo pooblaščeni partner tako za prodajo novih vozil kot tudi za servis.

Naša ekipa se odlikuje s tradicijo, po svojih bogatih izkušnjah, zanesljivosti in strokovnosti. Poleg tega ste lahko prepričani tudi v prijazen sprejem in profesionalno opravljene servisne in prodajne storitve. Ponašamo se z najsodobnejšo opremo. Pri delu uporabljamo specialna orodja in naprave z računalniško diagnostiko ter tako poskrbimo za kakovostno opravljene storitve, za vašo varnost in Vaše dobro počutje v vozilu.

Za več informacij lahko povprašate na naš sprejem: ✉ servis@avtohisa-zalar.si ali ☎ 01 7881 999

Na omenjeni kontakt se lahko naročite tudi na servis Vašega vozila.  V naši ponudbi je dodatna oprema s poudarkom na praktičnosti vsakega uporabnika vozila.  Lahko seveda nakupite nadomestne dele in avto kozmetiko za vsakdanjo domačo rabo.

POMEMBNO…

Vedno bolj tehnologija napreduje, vedno bolj je pomembno, da se vozila vzdržujejo strokovno. Avtomobili že dolgo niso več narejeni iz nekaj osnovnih sklopov, temveč iz cel kup prepletenih sklopov, ki delujejo povezovalno in odvisno drug od drugega.

Ob servisni storitvi Vam vedno naložimo novo programsko opremo v Vaše vozilo, ki praviloma pripomore k boljšem izkoristku, manjši porabi, nižjemu onesnaževanju ter boljši samokontroli vozila.

Zato imamo v naši hiši kar nekaj garancij in jamstev, ki pričajo o kvaliteti naših vozil in opravljenih delih na le teh. Seveda je za koriščenje garancij in jamstev potrebno upoštevati navodila. Eno glavnih je zagotovo, da je potrebno vsako servisno storitev ali poseg v vaše vozilo opraviti na našem servisu. Torej  GARANCIJE in JAMSTVA veljajo ob predpogoju, da je zaupanje za vzdrževanje Vašega vozila namenjeno samo naši servisni delavnici.

Pin It on Pinterest

Share This