AVTO SERVIS, HITRI POOBLAŠČENI SERVIS, MENJAVA OLJA, VELIK – GLAVNI SERVIS, VZDRŽEVANJE

ZANESLJIVOST JE NAŠA PREDNOST

Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar se da najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.

Smo pooblaščeni serviserji za vozila znamke OPEL, servisiramo tudi vse druge priznane znamke osebnih in dostavnih vozil, ter tudi avtodomov.

Naša ekipa se odlikuje s tradicijo, po svojih bogatih izkušnjah, zanesljivosti in strokovnosti. Poleg tega ste lahko prepričani tudi v prijazen sprejem in profesionalno opravljene servisne in prodajne storitve.

Ponašamo se tudi z najsodobnejšo opremo, pri delu uporabljamo specialna orodja z računalniško diagnostiko in tako poskrbimo za kakovostno opravljene storitve, varnost in Vaše dobro počutje v vozilu.

Za več informacij lahko povprašate na naš sprejem: ✉ sprejem1@avtohisa-zalar.si ali ☎ 01 7881 999

Na omenjeni kontakt se lahko naročite tudi na servis Vašega vozila, ponujamo pa Vam tudi originalno in neoriginalno dodatno opremo, kot tudi nadomestne dele in avto kozmetiko za vsakdanjo domačo rabo.

Vedno bolj tehnologija napreduje, vedno bolj je pomembno, da se vozila vzdržujejo strokovno. Avtomobili že dolgo niso več narejeni iz nekaj osnovnih sklopov, temveč iz cel kup prepletenih sklopov, ki delujejo povezovalno in odvisno drug od drugega.

Ob servisni storitvi Vam vedno naložimo novi software v Vaše vozilo, ki praviloma pripomore k boljšem izkoristku, manjši porabi, manjšemu onesnaževanju ter boljši samokontroli vozila.

Zato nam v naši hiši priznamo jamstvo, ki je ob nakupu novega vozila sedem letno in ob nakupu rabljenega vozila 24 mesečno. Ob predpogoju, da je zaupanje za vzdrževanje Vašega vozila namenjeno samo naši servisni delavnici.

Share This