VAREN NAKUP

RABLJENO VOZILO Z GARANCIJO IN JAMSTVOM

NAKUP BREZ SKRBI

 

24 mesečno jamstvo je naš produkt in velja ob nakupu boljših rabljenih vozil mlajših od 8 let. 24 mesečno jamstvo velja ob točno določenih pogojih, ki so natančno napisani v knjižici 24 mesečnega jamstva. Vsekakor poudarjamo, da je nujno, da je vozilo vzdrževano na našem servisu, ker samo tako lahko garantiramo za dobro delovanje motorja in menjalnika. S tem jamstvom dokazujemo, da so vozila kvalitetna in da sta tako motor in menjalnik, ki sta vitalna dela vozila v dobri kondiciji in kar je najvažneje, to so vozila, ki so redno vzdrževana in servisirana po standardih proizvajalcev vozil.

Za veljavnost 24 mesečnega jamstva je nujno skleniti zavarovanje pri eni od zavarovalniških hiš, ki jih zastopamo na naši lokaciji. Ko sklenete zavarovanje v naši avtohiši je to zavarovanje za vas DOBRO, OPTIMALNO! To pomeni, da je zavarovana vsa dodatna oprema, ki jo vaše vozilo vsebuje, da pri eventuelnem poškodovanju ne pride do odbijanja stroška s strani zavarovalnic.

Vsem strankam, ki pri nas sklenejo zavarovanje vozila omogočimo zavidljiv popoust, ki ga upravičimo kot dober servis in kot dolgoletni partner zavarovalnic.

Posledično v naši hiši odpravljamo poškodbe, ki jih običajno pokrije zavarovalnica. S tem poskrbimo, da so vozila dobro popravljena, po standardih proizvajalca (tudi zaščitena) in kljub predhodni poškodovanosti na cesti VARNA.

BREZ SAMOUDELEŽBE

 

Enako kot za garancijo tudi za 24 mesečno jamstvo velja, da morate imeti knjižico 24 mesečnega jamstva pri sebi, oz. jo morate predložiti ob vsakem vašem obisku, da se dokumentirajo dela neposredno v knjižico 24 mesečnega jamstva. Ob uveljavljanju 24 mesečnega jamstva nimate nikakršne samo udeležbe pri popravilu, v primeru, da pride do strojeloma menjalnika oz. motorja.

24 mesečno jamstvo je možno koristiti ob servisiranju vozila le v naši avtohiši za vsa morebitna dela in posege (redno servisiranje, servis zavor, servis menjalnika, servis kateregakoli sklopa vozila, karoserijska popravila, montaža dodatne opreme, montaža pnevmatik…)

Pin It on Pinterest

Share This