VAREN NAKUP – RABLJENO VOZILO Z GARANCIJO IN JAMSTVOM

NAKUP BREZ SKRBI

 

2-letno jamstvo je naš produkt in velja ob nakupu večine rabljenih vozil mlajših od 8 let. 24 mesečno jamstvo velja ob točno določenih pogojih, ki so natančno napisani v knjižici 24 mesečnega jamstva. Vsekakor poudarjamo, da je nujno, da je vozilo vzdrževano na našem servisu, ker samo tako lahko garantiramo za dobro delovanje motorja in menjalnika. S tem jamstvom dokazujemo, da so vozila kvalitetna in od znanega dobavitelja s preverljivo zgodovino in kar je najvažneje, da so redno vzdrževana in servisirana po standardih.

Za veljavnost 24 mesečnega jamstva je nujno vozilo zavarovati pri eni od zavarovalnic, ki jih zastopamo. Posledično v naši hiši odpravljamo poškodbe, ki jih običajno pokrije zavarovalnica. S tem poskrbimo, da so vozila dobro popravljena, po standardih proizvajalca (tudi zaščitena) in kljub poškodovanosti varna na cesti.

BREZ SAMOUDELEŽBE

 

Enako kot za garancijo tudi za 24 mesečno jamstvo velja, da morate imeti knjižico 24 mesečnega jamstva pri sebi, oz. jo morate predložiti ob vsakem vašem obisku, da se dokumentirajo dela neposredno v knjižico 24 mesečnega jamstva. Ob uveljavljanju 24 mesečnega jamstva nimate nikakršne samo udeležbe pri popravilu, v primeru, da pride do strojeloma menjalnika oz. motorja.

Pin It on Pinterest

Share This