AVTOHIŠA ZALAR – NUDIMO GARANCIJO IN JAMSTVO PRI NAKUPU VOZILA

ZAUPANJA VREDNA VOZILA

 

Ob nakupu novega ali rabljenega vozila v naši avtohiši prejmete garancijo. Lahko je tovarniška garancija znamke Opel, v nasprotnem primeru je garancija Avtohiše Zalar. Na vsakem izdanem računu je točno opredeljeno do kdaj posamezna garancija velja.

Pri nakupu novega osebnega vozila vedno prejmete 7-letno garancijo Avtohiše Zalar, ki pokriva strojelom menjalnika in motorja za vseh sedem let. Natančne pogoje si lahko preberete v zlati garanciji, ki jo prejmete ob prevzemu novega vozila. Pri nakupu rabljenega vozila Vam prav tako pripada garancija, vendar so časovna obdobja veljavnosti drugačna kot pri nakupu novega vozila.

 

 

GARANCIJSKI POGOJI

 

Splošni garancijski pogoji veljajo v primeru izpolnjevanja pogojev tako iz naše, kot tudi iz Vaše strani. Obvezno je potrebno ob okvari, oziroma ob prepričanju uveljavljanja garancije pripeljati vozilo na naš  servis ob predhodni najavi. S seboj vedno imejte originalno sevisno knjižico in garancijsko izjavo, sicer garancije ne boste mogli uveljavljati. Za vzdrževanje garancije je obvezno servisiranje na našem servisu. V garancijske okvare ne sodijo vzdrževalna dela na vozilu.

 

Pin It on Pinterest

Share This