AVTOHIŠA ZALAR 

NUDIMO GARANCIJO IN JAMSTVO PRI NAKUPU VOZILA

ZAUPANJA VREDNA VOZILA

 

Ob nakupu novega ali rabljenega vozila v naši avtohiši prejmete garancijo. Lahko je tovarniška garancija konkretne znamke, garancija znamke Hyundai ali garancija Avtohiše Zalar. Na izdanem računu ali izdani garancijski izjavi je opredeljeno do kdaj posamezna garancija velja. Na garancijski izjavi so vsa potrebna navodila in napotki.

Pri nakupu novega osebnega vozila prejmete 5-letno garancijo znamke Hyundai na neomejeno število prevoženih kilometrov. 

5 let garancije pri znamki Hyudai pomeni obljubo proizvajalca in vseh nas, ki s ponosom zastopamo znamko Hyundai, da vam bo vozilo Hyundai ob rednem servisiranju dobro služilo vrsto let.

 

 

 

GARANCIJSKI POGOJI

 

Splošni garancijski pogoji veljajo v primeru izpolnjevanja pogojev tako iz naše, kot tudi iz Vaše strani. Obvezno je potrebno ob okvari, oziroma ob prepričanju uveljavljanja garancije pripeljati vozilo na naš  servis ob predhodni najavi. S seboj vedno imejte originalno sevisno knjižico in garancijsko izjavo, sicer garancije ne boste mogli uveljavljati. Za vzdrževanje garancije je obvezno servisiranje na našem servisu. V garancijske okvare ne sodijo vzdrževalna dela na vozilu.

 

Pin It on Pinterest

Share This