Spoznajte prenovljeni Hyundai i30 N! Znamka trdi, da je bil avtomobil izboljšan s poudarkom na zmogljivosti, največja novost pa je vsekakor N DCT avtomatski menjalnik. Druge novosti so tudi nova 19-palčna aluminijasta platišča in N športna sprednja sedeža, ki omogočata nižjo maso vozila in posledično boljše vozne lastnosti. Seveda novi Hyundai i30 N veliko poudarka namenja tudi varnosti in povezljivosti. 

»Od prve predstavitve na trgu leta 2017 je športni Hyundai i30 N prejel več izjemnih ocen in nagrad. Vozniki, ki iščejo maksimalno zabavo v vožnji na cesti in na stezi, imajo zdaj z novim Hyundaijem i30 N še več zmogljivosti in drugih tehnologij, «je povedal izvršni podpredsednik Hyundaia Thomas Schemera. “Zlasti novi dizajn, nova platišča, N športna sedeža in novi osemstopenjski menjalnik z dvojno sklopko N DCT omogočajo Hyundai N doživetje bolj športno kot kdaj koli prej.”

Za več informacij nas pokličite!  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Vidno dinamična zunanjost

Kar se tiče sprememb na zunanjosti, ima novi i30 N popolnoma nove LED žaromete z dnevnimi lučmi v obliki črke V, nova odbijača tako spredaj kot zadaj in nove zadnje luči. Kupci lahko po novem izbirajo med sedmimi zunanjimi barvami: Performance Blue (ekskluzivno za modele Hyundai N), Polar White, Motor Red, Sunset Red, Shadow Grey, Dark Knight in Phantom Black. Serijska so 18-palčna aluminijasta platišča oziroma 19-palčna, če se odločite za paket Performance.

3. Velike spremembe v notranjosti

V notranjosti je sedaj ogrevan volanski obroč in ogrevani sprednji sedeži. Kar nekaj elementov je v barvi Performance Blue. Velika novost so tudi opcijski N športni sedeži, ki so za 2,2 kg lažji od običajnih. Narejeni so iz vrhunskega usnja in alkantare, na naslonu za glavo pa imajo taki sedeži osvetljeno oznako N. Multimedijski sistem z zaslonom velikim 10,25 palcev se ponaša z Apple CarPlay in Android Auto tehnologijo ter je na voljo z najnovejšo različico Bluelink sistema.

4. Hyundai i30 N – največja novost je N DCT avtomatski menjalnik!

Hyundai i30 N poganja 2,0-litrski bencinski motor s turbo polnilnikom, ki je povezan s šeststopenjskim ročnim ali po novem tudi z osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko imenovanim N DCT. Osnovni Hyundai i30 N s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom zagotavlja 250 konjskih moči in 353 nevtonmetrov navora, dodatni paket Performance zagotavlja moč do 275 konjskih moči in 382 nevtonmetrov navora. 

V primerjavi s prejšnjim bo novi i30 N s paketom Performance dosegel hitrost sto kilometrov na uro v le 5,9 sekunde – to je 0,2 sekunde hitreje. Novi menjalnik N DCT omogoča vozniku, da izbere tri nove funkcije N: N Grin Shift, N Power Shift in N Track Sense Shift. Prvi poveča navor tako, da dovoli prekomerno polnjenje turbine in poveča odziv menjalnika za 20 sekund, medtem ko je N Power Shift namenjen hitrim pospeševanjem z mesta. 

N Track Sense Shift samodejno prepozna najbolj optimalne nastavitve motorja, menjalnika in podvozja za dinamično vožnjo.

Kar zadeva varnost je Hyundai i30 N pridobil najnovejšo tehnologijo SmartSense, ki sedaj še bolj skrbi za varnost voznika in vseh ostalih potnikov v vozilu.

Prenovljeni Hyundai i30 N

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.