Znamka Hyundai ponosno predstavlja prenovljeno generacijo izjemno priljubljenega modela i30. Opaznih je kar nekaj sprememb na zunanjosti, ki veljajo za vse modele – običajnem i30 ter tudi pri izvedenkama Fastback in Wagon. Spredaj opazimo širšo masko s 3D vzorcem, hkrati pa tudi bolj športno začinjene žaromete v LED tehnologiji. Žarometi so še posebej vpadljivi na cesti zaradi popolnoma novih dnevnih luči v obliki črke V. Različica i30 N Line pa je od sedaj naprej še bolj športna.

Na zadnjem delu vas bo prenovljeni Hyundai i30 pričakal z novim odbijačem, ki poleg bolj športnega videza zagotavlja tudi izboljšane aerodinamične zmogljivosti. Povsem nova so tudi 16 in 17 palčna lita platišča, na voljo pa je tudi nova barvna paleta. Hyundai i30 bo kmalu na voljo!

Za več informacij nas pokličite!  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Veliko sprememb v notranjosti

Spremembe se nadaljujejo v notranjosti. Največja sprememba je velik 10,25 palčni zaslon na dotik multimedijskega sistema. Le-ta je bistveno večji od zaslona, ​​ki ga najdemo pri sedanjih modelih. V notranjosti opazimo tudi 7,0 palčne digitalne merilnike. Združljivost z Android Auto in Apple CarPlay je serijska, dodatno pa je kupcem na voljo brezžično polnjenje mobilnih naprav.

3. Nova ponudba motorjev

Motorna ponudba prenovljenih modelov Hyundai i30 bo zajemala povsem novi 1.5 litrski bencinski motor z močjo 110 konjskih moči. Le-ta je na voljo s šest stopenjskim ročnim menjalnikom, medtem ko je 1,0-litrski T-GDI s 120 konjskimi močmi po novem na voljo tudi s 7 stopenjskim samodejnim menjalnikom. Litrski T-GDI opcijsko prihaja v kombinaciji z 48 voltno tehnologijo blagega hibrida in obenem tudi prvič v kombinaciji s šest stopenjskim ročnim menjalnikom iMT (Intelligent Manual Transmission), ki omogoča še večjo učinkovitost. Bencinsko paleto zaključuje najzmogljivejši 1,5 litrski T-GDI s 160 konjskimi močmi. Le-ta je serijsko na voljo s šest stopenjskim ročnim menjalnikom.

Na voljo sta tudi dva dizelska motorja z 1,6 litra prostornine. Prvi je na voljo s 115 konjskimi močmi, močnejši s 136 konjskimi močmi pa bo dodatno serijsko predstavljal tehnologijo blagega hibrida.

4. Novi asistenčni sistemi

Inženirji so se posvetili tudi varnosti – posodobili so nekaj varnostnih sistemov in dodali kar štiri popolnoma nove. Med slednjimi najdemo sistem za ohranjanje voznega pasu in aktivno vožnjo v prometni konici v kombinaciji z radarskim tempomatom ter samodejnim ustavljanjem in speljevanjem. Sistem za vozila v mrtvem kotu bo opozarjal tudi vozila, ki se bodo znašla v mrtvem kotu in ne samo voznika, prav tako pa bo i30 samodejno zaviral, če bo med vožnjo nazaj zaznal kakšno oviro.

Hyundai i30

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.