V letu 2019 Opel praznuje 120 let obstoja, le-to pa bodo praznovali tudi z razvojem številnih električnih različic obstoječih modelov, poleg predstavitve številnih novih avtomobilov. Prav tako pa se nam obeta tudi kar nekaj različic imenovanih ”120 Years” z dodatki na zunanjosti, novimi barvami in drugimi spremembami. Za večino kupcev bo verjetno najbolj zanimiva povsem električna nova generacija Corse, ki se bo imenovala eCorsa. Michael Lohscheller, generalni direktor znamke Opla je povedal, da bo na slovenski trg zapeljala proti koncu letošnjega leta in naj bi predstavljala pravo izbiro za vse, ki si želijo dostopen ter varčni avtomobil. Novi električni modeli naj bi se zgledovali po konceptu imenovanem Opel GT X Experimental Concept, ki si ga lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Za bolj avanturistične kupce pa bo kmalu na voljo tudi priključni hibrid Grandland X. Le-ta bo predstavljal moč okrog 300 konjskih moči, ki jih bo na cesto prenašal preko štirikolesnega pogona. Tehniko si bo delil s Peugeot 3008 GT Hybrid 4. Prikjučni hibrid pomeni, da bo predstavljal tako bencinski kot električni motor. Baterija električnega motorja pa se bo lahko polnila preko običajne električne vtičnice.

Mokka X bo deležna povsem nove generacije. Največja pridobitev nove generacije pa bo električna različica. Proizvodnja se bo začela leta 2020 in znamka obljublja veliko sprememb, predvsem na področju tehnološke naprednosti. Pričakujemo še dva dodatna modela, ki bosta deležna električnega pogonskega sklopa. Slednja naj bi na trg zapeljala do leta 2024 in naj bi pripomogla k strožjim zahtevam Evropske unije o nižjem izpustu ogljikovega dioksida.

Naj ob tej priložnosti znamki čestitamo za čudovitih 120 let obstoja, skupaj pa se že veselimo novih dogodivščin in izzivov!

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.