Opel Corsa 2020, tudi električna Opel Corsa-e

Avto saloni nam omogočajo vpogled v prihodnost avtomobilizma. Tako je bilo tudi v Nemčiji, iz kjer vam posredujemo Opel novosti 2019. Popolnoma nova Opel Corsa 2020 v šesti generaciji je sedaj izjemno pomemben del v ponudbi znamke Opel. Videz novega modela Opel Corsa je izjemno mladosten, zato smo prepričani, da bo osvojil marsikaterega kupca že s samimi oblikovalskimi potezami. Poleg številnih bencinskih in dizelskih različic, bo prvič na voljo tudi Opel Corsa-e, ki bo v celoti gnana z električnim motorjem in zagotavljala doseg do 330 kilometrov po novem načinu WLTP. Nova Opel Corsa šeste generacije bo ponujala različne pakete opreme, morda pa bodo kupci najbolj veseli ogromno možnosti za personalizacijo Corse po njihovem okusu. Na voljo bo namreč pestra ponudba barv, barv strehe, raznolikih aluminijastih platišč…

 

Prenovljena Opel Astra – izpopolnjena generacija

Na letošnji frankfurtski avtomobilski salon je Opel pripeljal tudi prenovljeno Opel Astro. Kljub temu, da le-ta navzven ne predstavlja korenitih sprememb, so pod zunanjostjo spremembe kar očitne. Poleg novega sprednjega dela boste le težko ločili prenovljeno Opel Astro od prejšne generacije. Tudi v notranjosti ni toliko opaznih sprememb, kupci pa lahko pričakujejo izboljšano kakovost materialov, prostorno notranjost, udobne sedeže in odličen vozniški položaj – kot se za znamko Opel tudi spodobi. Kar se tiče tehnologije v notranjosti, najdemo nov sistem multimedijskega zaslona in izboljšane asistenčne sisteme. V ponudbi so od zdaj naprej tudi izboljšani motorji in menjalniki (novost je devet stopenjski avtomatski menjalnik). Pri znamki Opel so izpopolnili tudi vzmetenje, ki sedaj še bolj učinkovito zagotavlja udobno vožnjo.

Opel Zafira Life za udoben prevoz potnikov

Opel Zafira Life predstavlja udoben potovalnik, ki ponuja naravnost izjemno prostorno notranjost! Notranjost pa ni samo prostorna, temveč je tudi močno prilagodljiva, za enostaven vstop skrbijo električna drsna vrata, sedeže pa je moč obrniti tako, da so potniki obrnjeni en proti drugemu. O tem velikem enoprostrcu Opel Zaifra Life še ni veliko znanega, zato vas bomo o vsem tem obveščali sproti.

 

Opel Grandland X – odslej tudi kot priključni hibrid

Opel Grandland X je priljubljen športni terenec, ki bo od sedaj naprej na voljo tudi kot priključni hibrid. Poganjal ga bo pogonski sklop, ki bo skupno razvil okrog 300 konjskih moči – na cesto jih bo prenašal preko naprednega in zmogljivega štirikolesnega pogona. Prikjučni hibrid pomeni, da bo pogonski sistem združeval bencinski kot električni motor. Baterijo električnega motorja boste lahko napolnili kar preko običajne vtičnice!

 

Za vas smo pripravili tudi videoposnetek vseh razstavljenih modelov! 

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.