Odkrijte novega Hyundai Tucsona – Hyundaijev kompaktni SUV je po prenovi boljši kot kadar koli prej, saj ga odlikujejo še drznejši slog, kopica novih tehnologij in najnaprednejši varnostni sistemi.

Katere so največje novosti?

  • Osvežen dizajn
  • Osupljiva raven udobja
  • Brezžična povezljivost
  • Najneprednejši sistemi za pomoč vozniku

Pokličite nas za več informacij o novem Hyundai Tucsonu:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Četrta generacija priljubljenega modela

Novi Tucson, četrta generacija tega priljubljenega modela, se ponaša s samosvojim dizajnom in najširšo paleto elekrificiranih pogonskih sklopov v SUV razredu, ki vključujejo nove, čistejše in zmogljivejše bencinske ter dizelske motorje z blago hibridno tehnologijo. Na voljo je tudi kot priključni hibrid. V primerjavi s predhodnikom je večji, prostornejši in digitalno naprednejši. Ponuja vse najnovejše varnostne sisteme, štirikolesni pogon, napredno povezljivost in najobsežnejši garancijski paket v panogi.

2. Novi Tucson – finalist Slovenski avto leta 2020

Zadnji petek v novembru se je končal rok za glasovanje bralcev, poslušalcev in gledalcev za izbiro finalistov Slovenskega avta leta 2021. 25.279 glasovalcev v 9 medijih je izbralo pet finalistov in novi Tucson je med njimi.

3. Najbolj napredni motorji – bencin, dizel, hibrid in tudi priključni hibrid

Novi Hyundai Tucson vključuje izbiro najrazličnejših pogonskih sklopov. Hibridni pogonski sklop sestavlja 1.6 litrski bencinski T-GDI  z močjo 150 ali 180 konjev, ali pa dizelski motor CRDi s 136 konjskimi močmi. Hibridni pogonski sklop poleg omenjega bencinskega oziroma dizelskega motorja sestavlja tudi 44,2-kilovatni elektromotor in baterijo z veliko kapaciteto. Povezan je s šeststopenjskim ali sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom, moč pa se bo prenašala na sprednja ali na vsa štiri kolesa. S skupno močjo 230 konjskih moči bo to trenutno tudi najzmogljivejši pogonski sklop. Več podrobnosti o priključnem hibridu pa še ni znanih.

4. Predstavlja se le najnovejša tehnologija v tem segmentu

Hyundai Tucson je opremljen z vso najnovejšo tehnologijo in asistenčnimi sistemi, med drugim najdemo tudi sistem skoraj samodejne vožnje – na avtocesti Tucson sam pomaga zavijati in pred ovinki zmanjšuje hitrost. Povsem nova je tehnologija NFC. Prek te je mogoče kar s telefona odkleniti avto in zagnati motor, pa tudi upravljati klimatsko napravo z razdalje do 30 metrov.

5. Hyundai Tucson

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.