Pri Avtohiši Zalar vam tokrat predstavljamo najnovejšega novinca, srednje velikega športnega terenca znamke Hyundai, ki sliši na ime Tucson in se obenem poteguje tudi za naslov Slovenski avto leta 2020!

Novega Tucsona smo že zapeljali na prvo testno vožnjo, za vas pa smo zbrali nekaj pomembnih občutkov, ki jih prinaša popolnoma nova generacija, ki se zelo močno razlikuje od prejšnje. Poleg popolnoma drugačnega zunanjega oblikovanja, najdemo tudi popolnoma novo in bolj svežo notranjost, ki postreže z najnovejšo tehnologijo. Tudi varnosti so se inženirji izjemno posvetili in ustvarili enega izmed najbolj varnih športnih terencev na trgu!

Pokličite nas:  031 331 920 ali +386 (0)1 78 81 999

1. Hyundai Tucson je postal izjemno atraktiven SUV

Brez dvoma, novi Tucson navdušuje na prvi pogled z odločno in atraktivno zuanjostjo. Brez dvoma je novi Tucson izjemno atraktiven športni terenec, na cesti močno izstopa. Velika novosti so tudi zadnje luči v celoti tehnologije LED, ki poleg tega, da zagotavljajo odličen oblikovalski element, poskrbijo tudi za odlično vidljivost. Seveda tudi sprednji žarometi poskrbijo za odlično vidljivost, so pa celo nekoliko skriti v veliki maski hladilnika. Predrznost se nadaljuje tudi z izrazitimi bočnimi potezami!

2. Nova in popolnoma sveža notranjost

Takoj ko se boste udobno namestili na voznikov sedež, boste opazili, da je notranjost popolnoma spremenjena. Poleg najnovejše tehnologije, so veliko boljši tudi vsi materiali, ki so sedaj še bolj kvalitetni kot so bili kdajkoli prej. Novi Tucson je tudi nekoliko večji, v dolžino meri 4,5 metra, v širino 1.86 metra in visok je 1,65 metra. To pomeni, da je tudi precej bolj prostoren – prostornina prtljažnika znaša kar 616 litrov oziroma kar 1.725 litrov v primeru podrtih zadnjih sedežev. Prostornost smo na testu preizkusili tudi sami in bili smo presenečeni, saj je že občutek prostornosti zaradi večjih steklenih površin in panoramske strehe precej boljši. V notranjosti sicer najdemo tudi izjemno velik zaslon multimedijskega zaslona na dotik , ki mer kar 10,25 palcev. Hyundai je odstranil tudi tradicionalne tipke, kar pomeni, da je notranjost sedaj skorajda povsem digitalna. Veliko pozornosti si zaslužijo tudi povsem novi digitalni merilniki. Hyundai je razvil povsem nov sistem ambientalne osvetlitve, ki je nameščen v večih delih armaturne plošče. Ta sistem ponuja 64 različnih barv in 10 stopenj svetlosti. Najdemo tudi brezžični polnilnik mobilnih naprav. 

3. Presenetljiva in bolj lahkotna vožnja

Že prejšnja generacija modela Hyundai Tucson se je na cesti odlično znašla, nova generacija pa vse to ponese na še višjo raven. Kljub dejstvu, da športni terenci niso najbolj namenjeni hitri dinamični vožnji, boste morda navdušeni nad tem, kako je novi Tucson suveren med ovinki.

4. Izpopolnjena tehnologija

Hyundai Tucson je opremljen z vso najnovejšo tehnologijo in asistenčnimi sistemi, med drugim najdemo tudi sistem skoraj samodejne vožnje – na avtocesti Tucson sam pomaga zavijati in pred ovinki zmanjšuje hitrost. Povsem nova je tehnologija NFC. Prek te je mogoče kar s telefona odkleniti avto in zagnati motor, pa tudi upravljati klimatsko napravo z razdalje do 30 metrov.

5. Komu je Hyundai Tucson namenjen?

Hyundai Tucson je namenjen vsem, ki si želijo drznega srednje velikega športega terenca z atraktivno in drzno zunanjostjo, najnovejšo tehnologijo, varnostnimi sistemi in izjemno praktičnostjo. Namenjen je tudi večjim družinam, prepriča s prostornim prtljažnikom. Zagotavlja odlično preglednost zaradi višjega sedenja in je primeren tudi za daljša potovanja.

Imate dodatna vprašanja o novem modelu?

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 031 331 920 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.