CIRIL ZALAR

“Vsaka…drugim nepopravljiva okvara mi predstavlja še večji izziv. Ne, za mano ni nepopravljive okvare. Vse so popravljive.”

 

 

 

SIMONA DERNOVŠEK ZALAR

“Obožujem svoje delo. Prepletanje urejenosti našega ambienta, oglaševanje, novosti iz ponudbe novih, rabljenih vozil in financ me vsak dan izpopolnjujejo.”

 

 

 

 

MATEJA MARUŠIČ

“Povezanost naših strank med nami zaposlenimi me navdihuje z domačnostjo. Z veseljem se učim in povečujem obseg svojega znanja. Samo tako lahko svoje delo opravljam z odliko.”

 

 

 

LUKA POGORELC

“Prava in poštena informacija ob nakupu novega ali rabljenega vozila pomeni veselje vašega udobja v vašem vozilu…še leta kasneje po nakupu. Vsekakor je moj cilj Vaše odlično počutje za volanom!”

 

 

 

MIRAN ORAŽEM

Natančnost in perfekcionizem pri opravljanju servisnega dela. Tako bi se lahko opisal. Verjamem, da se stranke k meni vračajo prav zato. 

 

 

 

ANTON OJSTERC

Delo v Avtohiši Zalar je vsak dan nov izziv, saj je delo zelo raznoliko. S sprotnim izobraževanjem kvaliteto svojega dela optimiziram, da so naše stranke zadovoljne. 

 

 

GAŠPER ZALAR

“Obožujem predelave vseh vrst avtomobilov in upam, da si bom pri šolanju in pod mentorstvom najboljših strokovnjakov pridobil čimveč izkušenj za samostojno opravljanje dela.

 

 

EGON BRUNDULA

“Če se vam zgodi nezgoda in je vaše vozilo poškodovano, poskrbim, da bo po mojem posegu  pločevine vaše vozilo spet videti kot novo!”

 

 

PRIMOŽ ZVER

“Skrbim za odlično nego vozil: profesionalno detajlno čiščenje, poliranje in zaščito vašega jeklenega konjička.”

 

 

JANKO KERSNIČ

“Navdušeni boste nad več kot odlično opranim in očiščenim vozilom!”

 

 

LEON PRIJATELJ

“Sem specializiran za popravilo vseh vrst karoserijskih poškodb, karamboliranih in poškodovanih vozil.”

Pin It on Pinterest

Share This