Luka Pogorelc, prodajni svetovalec

Spoznali smo že, na kaj vse morate paziti pri nakupu rabljenega vozila. Spletni portal Avto.net ponuja bogato paleto vozil. Izberite si vam primernega iz naše izvrstne ponudbe. Verjamemo, da boste v naši ponudbi našli vozilo, ki vam bo ustrezalo. Avtohiša Zalar je le še en klic stran, prodajni svetovalec Luka Pogorelc, ki je dosegljiv na telefonski številki 040/490-070 vam bo svetoval, kako najlažje in najhitreje do novega rabljenega vozila.

Preverite 

 

Vsa rabljena vozila pri nas so vrhunska – bodite brez skrbi!

Ker gre pri Avtohiši Zalar za družinsko podjetje, naš odnos temelji na iskrenih medsebojnih odnosih. Z vami smo tako tudi po nakupu vašega novega (rabljenega) jeklenega konjička. Naša vozila so vrhunska, kar podkrepimo z BREZPLAČNO garancijo in jamstvom za vsako vozilo. Prednost naše Avtohiše Zalar je tudi to, da imamo sami avtomehanično delavnico, kjer se rešujejo garancijski zahtevki.

Preverite

 

Plačilni pogoji – financiranje vozil (leasing), kredit

Vsak primer obravnavamo posebej, celostno in glede na želje ter sposobnosti stranke svetujemo stranki. Ker sodelujemo z različnimi bankami, lizing (leasing) hišami, lahko vedno najdemo in izberemo kupcu najugodnejšo finančno rešitev. Pri nakupu vozila na financiranje je potrebno predložiti zadnje tri tri plačilne liste, zadnje tri bančne izpiske, kopijo osebnega dokumenta, kopijo bančne kartice in izpolnjeno vlogo za odobritev financiranja, ki pa jo dobite pri nas – z veseljem vam jo bomo tudi pomagali izpolniti.

 

V račun vzamemo tudi vaše rabljeno vozilo!

V račun vzamemo tudi vaše rabljeno vozilo, kar se lahko uporabi kot del pologa za novo (rabljeno) vozilo. Vaše vozilo bomo skupaj vizualno in mehanično pregledali, medtem ko vi spijete kavico/čaj… S prodajalnim svetovalcem se dogovorite za vrednost vozila in nadaljni potek dogodkov prevzema vozila.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na Voljo.

Luka Pogorelc, prodajni svetovalec vozil, tel. 040/490-070

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.