Predstavljamo vam Hyundai i30 N, ki je v zadnjih letih od predstavitve dobesedno osvojil srca tistih nekoliko bolj dinamičnih voznikov, saj predstavlja svežo izbiro v ”hot-hatch” segmentu vozil. Ste vedeli, da so ga inženirji dobesedno krotili na znanem in legendarnem nemškem dirkališču Nurburgring?

Pokličite nas:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

1. 2.0 T-GDI bencinski motor z 250 ali 275 konjskimi močmi

Znamka Hyundai pri modelu i30N predstavlja dve različni izvedenki. Osnovni i30 N ima vgrajen 2.0 T-GDI bencinski motor z 250 konjskimi močmi, na voljo pa je tudi i30 N Performance z motorjem, ki razvije 275 konjskih moči. Le-ta je tudi nekoliko bolj pripravljen za podvige na dirkališčih. Novi i30 N je opremljen z žarometi v polni LED tehnologiji, ki poleg izboljšane vidljivosti na cesti nudijo tudi odličen izgled.

Hyundai i30 N Performance tehnični podatki:

  • Moč: 275 KM @ 6000 obrati
  • Navor: 353 Nm @ 1450-4700 obrati
  • Končna hitrost: 250 km/h
  • Pospešek 0 – 100 km/h: 6,0 s

Sistem N Grin Control

Le-ta predstavlja tipko s katero izbirate med petimi načini vožnje. Vsak od njih namreč popolnoma spremeni značaj vozila – prilagodi delovanje motorja, elektronsko nadzorovano vzmetenje, sistem ESP, zaporo diferenciala, krmilni mehanizem in spremeni pa tudi zvok motorja!

 

2. Športni dodatki so vidni povsod

Hyundai i30 N je zelo športno nastrojen. Opazili in navdušeni boste nad športnimi odbijači tako spredaj kot zadaj in nad drugimi dodatki na zunanjosti. Izberete lahko tudi značilno svetlo modro barvo oddelka Hyundai N, serijsko pa je vključen napreden in neposreden elektromehanski volan. Navdušeni boste nad izpušnim sistemom, ki v najbolj športni nastavitvi tudi prijetno poka, elektronsko nastavljivih blažilnikov, izboljšane sklopke in celo menjalnika. Uporabljate lahko tudi sistem Launch Control, večje zavore, 19 palčna aluminijasta platišča in še veliko več!  Za tiste, ki pa si res želite dirkaško nastrojene vožnje, vam je na voljo elektronski diferencial z omejenim zdrsom, ki vozniku dovoli hitro odpeljane ovinke s popolnoma izključenim ESP sistemom.

3. Hyundai i30N je pravi kralj zavojev!

Prav nobena skrivnosti ni, da se je novi i30 N razvil na slavnem Nurburgringu. Z eksplozivnim bencinskim 2.0 T-GDI motorjem, ki razvije 275 konjskih moči vam bo vedno zagotavljal  izjemno lego v zavojih. Z njim lahko v občutkih, ki jih zmorejo ponuditi le pravi športni avtomobili, uživate vsak dan.

4. Dizajn, ki izžareva športnost

Za modelom i30 N se prav povsod obračajo vsi mimoidoči – in to ne le zaradi zvoka. Z agresivnimi oblikovalskimi elementi in nižjim športnim vzmetenjem ne skriva svojih dirkaških ambicij!

5. Notranjost – že pripravljena na nove dirkaške dogodivščine

V notranjosti novega i30 N boste ugotovili, da le-ta zagotavlja odličen nadzor in veliko mero udobja. Navdušili vas bodo odlični materiali, vrhunski športni sedeži in prav tako najnovejša tehnologija in povezljivosti.

Hyundai i30 N nakup

Vas zanima nakup modela Hyundai i30 N? Preverite trenutno ponudbo v naši Avtohiši Zalar. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Za več informacij preverite na uradni spletni strani.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.