Hyundai Bayon je zmagovalna kombinacija za ljubetelje športnih SUV-jev, saj prepriča s svojim športnim izgledom, ter dizajnom. Je zelo praktičen in izredno prostoren. Idealen je za družinska potovanja saj njegov prtljažni prostor premore kar dobrih 400 litrov. Po drugi strani pa je tudi majhen in kompakten, kar pomaga pri lažjemu upravljanju skozi mestna jedra. Zadnja kamera, ter parkirni senzorji, pa bodo poskrbeli za lažje in brezskrbno parkiranje. Zagotovo pa vas bo prepričala Bluelink tehnologija s katero lahko upravljate svojega jeklenega konjička kar z telefonom ali celo z glasom.

Najbolj zaželjen model pride z vgrajenim MHEV sistemom, kar je skrajšava za Mild hybrid (blagi hibrid). To pomeni, da vam pri osnovnem bencinskem motorju nudi pomoč 48-voltna baterija, katera se polni z zaviranjem ali vožnjo pri kateri zavira motor avtomobila. Doda pa vam kar do 60 Nm navora, pri pospeševanju pa je to zelo pomembno.  Pomoč elektromotorja pa je odvisna tudi od razmer ter stanja baterije. Najboljše pri vsem tem pa je, drastično zmanjšana poraba goriva ter zmanjšuje emisije, kar pa naši prelepi naravi zelo pripomore.

Če pa vas vse to še ni prepričalo, ste vabljeni na testno vožnjo k nam. Kjer se boste vanj nedvomno zaljubili.

 

Za več informacij smo za vas na voljo na telefonih:  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.