Pri Avtohiši Zalar smo za vas pripravili neverjetno priložnost! Vsem bodočim kupcem omogočamo povsem nov način preizkušanja novih vozil. Za testno vožnjo s popolnoma novim električnim vozilom Hyundai Kona nas samo pokličite po telefonu, mi pa vam bomo testno vozilo pripeljali k vam domov ali pa v službo na vaše delovno mesto.

Tako vam ponujamo res izjemno priložnost za test povsem novega električnega vozila po vaših željah – s klicem na telefonsko številko je v obdobju med 5.10.2020 in 12.10.2020 možen dogovor za testno vožnjo po vaši želji. Pokličite nas za vse dodatne informacije.

Vozilo bomo razkužili za vsakega voznika posebej in po vsaki testni vožnji v skladu z vsemi predpisi.

Za več informacij nas pokličite!  040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999

Električna Hyundai Kona – vrhunsko doživetje!

Nekdaj je veljalo, da je doseg oziroma domet električnih vozil še zelo omejen in neprimeren za vsakdanjo uporabo. Znamka Hyundai spreminja ta načela, električna Kona vas bo navdušila z dosegom do 449 kilometrov!

Nova Hyundai Kona – do 449 km dosega

Popolnoma nova električna Hyundai Kona bo v vas vzbudila povsem drugačne čute. Športni terenec SUV na povsem električni pogon v kombinaciji z bogato mero prostornosti in praktičnosti vas bo očaral z dinamično vožnjo in užitkom v vožnji. Predstavlja urbano kombinacijo vsestranskosti in užitka v vožnji. Hyundai Kona je prvi kompaktni SUV na električni pogon! Bodite prvi tudi vi.

Hyundai Kona – posebnosti:

  • že za 220 €/mesec!
  • doseg do 449 kilometrov
  • Apple CarPlay in Android Auto povezljivost s pametnimi telefoni
  • velik multimedijski sistem na dotik
  • 64 kWh kapaciteta baterije – velika prednost
  • brezžično polnjenje mobilnih naprav
  • 8 let garancije na baterijo
  • ogrevanje in prezračevanje sedežev
  • številni asistenčni sistemi za večjo varnost

Testna vožnja po vaši želji – prijava

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si. Na vsa vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.