Podpiramo športnika Darja Todiča!

Pri Avtohiši Zalar stremimo k tem, da podpiramo druge. Tokrat smo se odločili podpreti športnika na nekoliko drugačen način! Tako smo se odločili preizkusiti moč športnika pri vleki enega naših težjih vozil za najem. To je seveda kombi Opel Vivaro, ki ponuja 8 mest za potnike in sedež za voznika (8+1).

Barbending Slovenia – Darjo Todič tekmuje v moči, veliko dela z lastno težo, pa tudi s pomočjo težkih uteži in prečnih drogov. Pravi, da je nekoč ob gledanju video posnetkov na Youtube zasledil vadbo ”street fitnes” oziroma ulični fitnes. Slednje je bolj priljubljeno v Združenih državah Amerike. Takoj se mu je zazdelo, da nekaj takega v Sloveniji še ni, a bi bilo dobro, da bi obstajalo. Tako se je Darjo Todič med prvimi začel ukvarjati z uličnim fitnesom v Sloveniji. Pred tem se je več kot 11 let ukvarjal s klasičnim fitnesom, a pravi, da se je že po enem samem letu ukvarjanja z uličnim fitnesom počutil veliko bolje.

Kaj je sploh ulični fitnes?

Ulični fitnes je vadba, ki poteka na prostem, največkrat ulični fitnes vidimo na železnih drogovih. Tako kot pri običajnem fitnesu so te vaje namenjene krepitvi mišic celotnega telesa.

”Gre za svetovno uspešnico, saj je mogoče zaslediti vedno več video posnetkov vadb mladih ljudi, ki se tako družijo, preživljajo dneve na svežem zraku in s tem veliko dobrega naredijo tudi za svoje zdravlje, ” pravi Darjo Todič.

Darjo Todič bi rad ulični fitnes predstavil različnim ljudem po Sloveniji. V svoje treninge sprejema vsakogar, ki ima voljo in odličnost, ne glede na samo kondicijo. Darjo Todič je vsekakor izvrsten mojster, mentor in lastnik mnogih medalj. Čestitamo mu za vse njegove uspehe in mu želimo vse najboljše na njegovi poti – še veliko odličnih treningov in vrhunskih dosežkov!

Sledite mu lahko tudi na Facebook strani.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.