Cenjene bralke in bralci ter seveda najboljše stranke Avtohiše Zalar! Za vas smo pripravili prav posebne fotografije najnovejšega modela Hyundai i30 N Line, seveda smo v fotografiranje vključili tudi prečudovito okrašeno prestolnico.

Ker želimo, da boste tudi letos kljub razmeram preživeli srčno ter iskreno čarobno decembrsko obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnjo galerijo. Eden izmed čarov prazničnega vzdušja so zagotovo praznično okrašena mesta. Z modelom Hyundai i30 N Line smo se zapeljali po prestolnici in v soju praznične okrasitve izvedli fotografiranje. Upamo, da vas bo ob pogledu na fotografije oblila toplina in praznično vzdušje!

Še eno leto uspešnega sodelovanja je za nami, kljub nenavadnim razmeram! Srečno, zdravo in uspešno novo leto 2021 od ekipe Avtohiše Zalar.

Sledite nam lahko tudi na:

Še nekaj več o novem modelu Hyundai i30 N Line

Novi Hyundai i30 N Line je pripravljen na vas. Je varnejši, bolj učinkovit in še bolj povezan kot kdajkoli prej. Novi i30 navduši na vseh področjih. Njegov dizajn je še drznejši, njegovi varnostni sistemi spadajo v sam vrh razreda, 48-voltni blagi hibrid pa prinaša še več varčnosti. Pripravite se, da vas prevzame. Uživajte v učinkovitih agregatih, praktičnih rešitvah in naših pametnih tehnologijah. Sistem Bluelink® vam omogoča upravljanje z vozilom prek telefona ali z glasom, storitve LIVE pa zagotavljajo aktualne podatke o stanju v prometu, vremenu, parkiriščih itd. Hyundaijev paket naprednih varnostnih pomagal je bogatejši za štiri nove sisteme, ki vam in vašim najdražjim zagotavljajo še brezskrbnejše poti.

 

  • Osvežen slog
  • Vodilne varnostne tehnologije
  • najnaprednejše funkcije povezljivosti
  • 48-voltni blagi hibridni sistem

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.