Si želite nakupa vašega novega vozila? Pri Avtohiši Zalar vam nudimo izjemno izkušnjo pri nakupu, vendar vam izbiro novega rabljenega vozila želimo olajšati. Svetujemo vam, da se najprej odločite kako velik avtomobil potrebujete in kje se boste največ vozili (ali bo to po mestu, po avtocesti, terenu itd.)… Preden začnete s postopki nakupa morate določiti tudi vaš proračun, saj boste le tako lahko omejili avtomobile, ki vam najbolje ustrezajo. Seveda vam bomo o vsem tem pomagali tudi mi. V kolikor ne veste kaj točno bi bilo najbolj primerno za vas, smo vam vedno z veseljem na voljo za vsa vprašanja!

Odločite se za kategorijo vozila, ki ustreza vašim potrebam (npr. majhen avto, srednji razred, večji avto) in ob tem upoštevajte tudi slednje:

• starost,
• število prevoženih kilometrov in št. preteklih lastnikov,
• zgodovino in opravljene servise ter
• vaše želje in potrebe.

 

Kam pogledati?

Največji trg ponudbe rabljenih avtomobilov je na internetu. Preverite naše oglase na internetu in se prepričajte o odlični ponudbi. Svetujemo vam, da vaš novi rabljeni avtomobil kupite pri preverjenem trgovcu in ne pri fizični osebi. Pri Avtohiši Zalar strokovno pregledamo naše rabljene avtomobile in odpravimo ugotovljene pomanjkljivosti. Nudimo vam tudi dodatno jamstvo naše Avtohiše, ki bo vaš avtomobil varovala vse do 24 mesecev. To je naša prednost, ki jo zagotovo ne ponujajo vsi trgovci.

AVTOHIŠA ZALAR PONUDBA VOZIL

Preverjanje stanja vozila pred nakupom

Že iz samih fotografij lahko vidite stanje vašega novega rabljenega vozila, a najbolje je, da se o brezhibnosti avtomobila prepričate v živo in opravite tudi testno vožnjo. Zapeljite se s svojim izbranim vozilom na testno vožnjo. Prepričani smo, da vas bo prav vsak avtomobil iz naše ponudbe naravnost prepričal in osvojil že v prvih minutah!

 

Izračun stroškov

Svetujemo vam, da pred nakupom preverite tudi naslednje stvari, saj se boste tako izognili nepričakovanim stroškom.

Stroški zavarovanja (Pri Avtohiši Zalar vam sklenemo najbolj ugodno zavarovanje).
Poraba goriva, potrebujete bencinski ali dizelski motor? V primeru, da se vozite le po mestu in delate manj kilometrov je za vas bolj primeren bencinski motor, sicer pa raje izberite vozilo z dizelskim motorjem.
Vzdrževanje (pri Avtohiši Zalar vam nudimo strokovno servisiranje).

Upamo, da smo vam vsaj malo poenostavili postopek nakupa vašega rabljenega vozila. Vabljeni k nam, da si ogledate izjemna rabljena vozila, ki so odlično ohranjena, imajo malo prevoženih kilometrov in odlično 24 mesečno jamstvo. 

V račun vzamemo tudi vaše rabljeno vozilo, kar se lahko uporabi kot del pologa za novo (rabljeno) vozilo. Vaše vozilo bomo skupaj vizualno in mehanično pregledali, medtem ko vi spijete kavico/čaj… Tako se boste lahko sprostili in povsem udobno uredili prodajo vašega rabljenega vozila. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo naši prodajni svetovalci na telefonski številki: 040/490-070 ali +386 (0)1 78 81 999 in po elektronski pošti: prodaja@avtohisa-zalar.si

 

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.