Nakup rabljenega avtomobila je lahko cenejša alternativa napram nakupu novega avtomobila.

Se pa kaj hitro lahko znajdemo v krogu nezadovoljstva, če kupec vozila ni dobro podkovan z znanjem, informacijami ali če vozilo ni v stanju, kot bi moralo biti, kar je lahko posledica slabega vzdrževanja in kasnejših odprav napak s strani prodajalca, ki ponudi  rabljeno vozilo. Pri nas se boste temu zagotovo izognili.

V Avtohiši Zalar imamo za vas vedno na voljo pestro  zalogo odlično ohranjenih vozil v veliki večini s preverljivo zgodovino. Za vozila mlajša od 10 let pa to pravilo kar drži v vseh primerih. Pri nas se boste zagotovo izognili raznim nevšečnostim  in kupili odlično rabljeno vozilo. Všeč vam bo  naš pristop in osebna  iskrenost, ki vam jo lahko v družinskem podjetju Avtohiša Zalar nudimo le mi! Vsekakor vam zagotovimo tudi dejstvo, da imajo skoraj vsi avtomobili prave prevožene kilometre in so bili ves čas redno servisirani v skladu z določili proizvajalca določenega avtomobila.

Kot avtohiša, ki letos praznuje 20. leto obstoja v prodajo izberemo samo najbolj ustrezne avtomobile.  S pomočjo naših strokovno usposobljenih sodelavcev, ki so izobraženi, v Avtohiši Zalar pravilno ocenimo stanje vozila, pripadajočo dokumentacijo in morebitne stroške v prihodnosti ter na podlagi tega se odločimo, če bomo rabljen avtomobil ponudili našim zvestim strankam. Imamo primer, ko je fizična oseba pri nas kupila že sedmo vozilo zapored! To pove vse o našem odličnem delu v podjetju Avtohiša Zalar.

Kako vem, da je vaša ponudba rabljenih vozil res tako odlična?

Ponosni smo, da lahko pri večini vozil vključimo 24-mesečno jamstvo! Garancijo pa imajo pri nas prav vsa vozila. V številnih primerih želi kupec kupiti vozilo po najcenejši ceni. Pri tem je pomembno poudariti, da je tako vozilo verjetno v slabšem stanju kot izgleda na prvi pogled. Pri nas stojimo za našimi avtomobili, kar dokazujemo z garancijo in jamstvom, ki ju lahko v takem obsegu dobite le pri nas, Avtohiši Zalar. Pri naši garanciji oziroma jamstvu ni raznih samoudeležb. Po izkušnjah pa  strankam tudi po izteku garancijskega  ali jamstvenega roka pomagamo s popusti na delo oziroma na nadomestne dele. Zagotovimo vam  nakup odlično ohranjenega vozila po pošteni ceni. Naš način dela je na dolgi rok. Želimo, da se stranke k nam vračajo po razne storitve, ki jih opravljamo. Ciljamo na zadovoljstvo strank in priporočila drugim.

Vedno ste lepo vabljeni na testno vožnjo

V Avtohiši Zalar vam je vedno z veseljem na voljo testna vožnja vseh rabljenih vozil. To nam omogočajo prenosljive preizkusne tablice in parkirišče, kjer so vozila parkirana tako, da vsak trenutek lahko zapeljemo na preizkusno vožnjo. Vsi, ki nas še ne poznate boste veseli naše prilagodljivosti in zveste pomoči naših strokovno izobraženih sodelavcev. Prosimo pa vas, da se pred ogledom najavite, da bi se vam lahko posvetili kot si tudi želimo. Izbran rabljen avtomobil boste lahko temeljito pregledali in se prepričali o vrhunski ohranjenosti, kar je prednost naše avtohiše.

Menjava in odkup vozil – pri Avtohiši Zalar dobite najboljše

Menjava pride v poštev pri nakupu rabljenega ali novega vozila. Avtomobil se oceni na dejansko stanje in ne samo na podlagi tržne vrednosti rabljenega avtomobila. Avtomobil se oceni po realni vrednosti in upošteva se tudi ohranjenost in vzdrževanost vozila. Pri predhodnem odkupu vozila vaš avtomobil ocenimo še isti dan, kupnino prejmete pa naslednji dan na vaš transakcijski račun. V kolikor imate vozilo še na leasing, je možen odkup in direktno plačilo leasingu. Lahko pa vam za delno plačilo vozila v račun vzamemo vaše vozilo, ki ga želite zamenjati.

 

V kolikor torej iščete rabljen avtomobil za pravo ceno, obenem pa si želite le najbolj ohranjene primerke avtomobilov, je Avtohiša Zalar pravi naslov za vas. Ko se boste oglasili pri nas, bomo skupaj začeli dolgoročno sodelovanje, saj vam bomo ves čas zagotavljali storitev na visokem nivoju. Menimo, da le tak način sodelovanja zagotavlja tisto pravo zadovoljstvo pri uporabi vozila. Prepričani smo, da boste s storitvijo, ki jo nudimo pri Avtohiši Zalar več kot le odlično zadovoljni.

Za kakšne avtomobile se stranke največkrat odločajo in kaj strankam najbolj ustreza?

Strankam najbolj ustrezajo vozila v vrednosti med 3.000 in 15.000€. kar pomeni, da so narejena med leti 2008 in 2018. Število kilometrov je seveda primerljivo s starostjo vozila. V večini primerov se stranke poslužujejo financiranja v obliki raznih produktov leasinga in občasno tudi kredita. Zastopamo nekaj najbolj priznanih slovenskih zavarovalnic. Najbolj priljubljeni v naši hiši sta Zavarovalnica Triglav in Zavarovalnica Sava. Najpomembnejše za naše stranke pa je, da vam v naši hiši uredimo vse v zvezi z dokumentacijo. Ves čas  nakupa ste v kontaktu z eno osebo in ta vam pomaga, svetuje in za vas ureja vso potrebno dokumentacijo, tako, da imate vi s stem minimalno opravka.

Kaj je še pomembno pri nakupu vozila?

»Le čevlje sodi naj kopitar«. Mi, ki vozila že vsa leta servisiramo, jih poznamo do potankosti in smo za naše stranke tukaj tudi v prihodnje. Za nadaljnje vzdrževanje vozila ali pa samo za nasvet, da vas karkoli ne bi skrbelo.  Vsak naš nasvet je strokoven in iskren ter vam ga z veseljem delimo. Seveda pa je za slednje pogoj, da vaše vozilo poznamo. Skrbimo za izobražen kader in za nami so leta izkušenj. Največ o naši strokovnosti pa pove družinska tradicija servisiranja in prodaje vozil.

Pri nakupu rabljenega vozila vam nudimo številne plačilne pogoje, ugodno zavarovanje vozila po izbiri  in ugodno financiranje rabljenega vozila. Možen je nakup vozila brez pologa. V nekaterih primerih kasko zavarovanje vozila ni obvezno.

Za podrobnejše informacije nas prosimo pokličite na 031 331 919 ali pa nam pišite na simona@avtohisa-zalar.si.

Pokličite nas za vse dodatne informacije, z veseljem smo vam vedno na voljo.

Pin It on Pinterest

Share This

Potrebujete pomoč pri nakupu vozila ali servisiranju? Pošljite nam sporočilo!

 

Vpišite vaše podatke in nam pošljite sporočilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspešno ste poslali sporočilo, odgovorili vam bomo čimprej.

Prosimo poskusite znova!

Avtohiša Zalar - Hyundai will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.