NAGRADNA IGRA: Vikend z novim OPEL VIVARO KOMBIJEM!

Ne zamudite priložnosti – Opel Vivaro!

Za vse naše zveste in nove stranke smo v mesecu juliju pripravili veliko nagradno igro v kateri lahko osvojite glavno nagrado: vikend najem Opel Vivaro kombija. Žrebamo 15.9 ob 22:00. Nagrajenca bomo razglasili na naši Facebook strani Avtohiša Zalar.

Opel Vivaro je praktičen in prostoren kombi, ki omogoča udobno vožnjo kar sedmim osebam. Opel Vivaro naše Avtohiše Zalar je idealna izbira za vaša naslednja potovanja, kamorkoli že si boste zaželeli zapeljati. Neizmerno udobje in neprekosljiva praktičnost – prava zgodba zase. V tej nagradni igri je lahko vaš za cel vikend!

Nagradna igra poteka na družbenem omrežju Facebook, kjer so tudi objavljeni splošni pogoji. Za sodelovanje je potrebno komentirati objavo, še bolj pa bomo veseli če boste všečkali objavo in všečkali našo stran Avtohiša Zalar, delili objavo ter na svoj zid prilepili povezavo do naše spletne strani. Tako boste to nagradno igro sporočili vsem vašim prijateljem!

Za vse nadaljne, dodatna vprašanja  in bolj podrobne informacije smo za vas dosegljivi na elektronski naslov sprejem1@avtohisa-zalar.si ali na telefonsko številko 01/788 19 99. Pri nas ste vedno lepo vabljeni!

Share This